USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Село біля Луцька потребує мільйони на садочок

9 Вересня 2017 09:00
Вартість будівництва дошкільного навчального закладу в селі Крупа, що входить до Підгайцівської сільської ради, становить 26 мільйонів гривень.

Як розповів під час 15-ї сесії Волинської обласної ради 7 вересня депутат Сергій Сівак, сума, необхідна для спорудження садочку, збільшилася на 9 мільйонів гривень у зв’язку з ростом цін на будівельні матеріали від 2015 року, коли розроблялася проектно-кошторисна документація на будівництво.

Оскільки Підгайцівська сільська рада таких коштів просто не має, її голова Юрій Семенюк звернувся із проханням до депутата облради посприяти виділенню грошей із Державного фонду регіонального розвитку.

Сергій Сівак підкреслив, що Крупа належить до сіл, які швидко розвиваються. Зараз там проживають 105 діток, яких необхідно влаштувати в дошкільний навчальний заклад. Із цією метою батьки змушені довозити своїх дітей до Підгайців або ж до Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus