USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Семінаристи стали донорами крові для постраждалого у ДТП Влада Андрушківа

18 Грудня 2016 10:01
Владислав Андрушків, якого на переході на вулиці Дубнівській збив п’яний водій, досі перебуває у комі і стан його важкий. Наразі друзі і рідні хлопця повідомили, що вкрай потрібні для Владислава донори. Кожен день потрібна кров від десяти донорів, а донором може бути далеко не кожна людина.

Дізнавшись про таку потребу для хворого хлопця, у Волинській єпархії УПЦ відразу організували донорів – наразі зі студентів Волинської духовної семінарії, інформує Волинська Єпархія.

На обласну станцію переливання крові з юнаками, які вирішили поділитися своєю кров'ю з Владиславом, пішли і секретар Волинської єпархії УПЦ протоієрей Миколай Бондарук та голова єпархіального інформаційно-просвітницького відділу протоієрей Валентин Марчук. Отці благословили студентів семінарії на добрий вчинок.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля "Мерседес" у стані алкогольного сп’яніння (3,5 проміле) скоїв наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській. Постраждалий, шістнадцятирічний Владислав Андрушків, перебуває в реанімації Волинської обласної дитячої лікарні, де лікарі борються за його життя, а винуватець ДТП Володимир Мігас вийшов під заставу в 275 тисяч гривень.

Хлопець, який постраждав у ДТП на Дубнівській, досі не вийшов з коми. Лікарі оцінюють його шанси як «є надія», проте додають, що хлопця чекає ще не одна операція, тривале лікування та реабілітація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
нехай вам Показати IP 18 Грудня 2016 13:40
бог допомагае.а суддя мигасівській не хоче здати
Я проти відмазувань Показати IP 18 Грудня 2016 15:09
Але чи всебічно вн висвітлює інформацію семінаристи звичайно чудові хлопаки але це не подвиг а обов'язок в мою молодість не було соцмереж але добрі справи робили не менше навіть кучма не заважав
я до Я проти відма Показати IP 18 Грудня 2016 16:30
Можливо поступок хлопців врятував життя!? А ви як щирий украінець. волиняка але не поліщук.і носите вишиванку і можливо навіть ходите до храму -можете на хлопців подати до суду
Анонім Показати IP 18 Грудня 2016 22:14
Семінаристи - молодці. А чи понесе кару Мігас? Він ще в Україні? Чи понесуть кару суддя, які випустили його з-під варти? Чи понесе кару слідчий який розпиває каву з суддями-адвокатами?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus