USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вже скоро: лідер гурту «Ляпис Трубецкой» їде в Луцьк

5 Лютого 2015 09:16
Сергій Міхалок і гурт BRUTTO дадуть концерт у Луцьку в рамках всеукраїнського туру.

Концерт відбудеться 11 лютого о 19.00 в Аdrenalin City.

Сергій Міхалок - лідер гурту «Ляпис Трубецкой», який припинив існування влітку 2014-го. 1 вересня відбулася презентація нової групи перевтіленого Міхалка - BRUTTO. Це розриваюча, невгамовна і зминаюча все підряд енергія.

Стати її очевидцем і співучасником можна буде більш ніж в 20 містах України в лютому і березні 2015-го.

Лідер групи, Сергій Міхалок звертається до українців:

"Мої пісні "Не Биць скотам", "Рабкор", "Броненосец", "Грай", "Воины света" - лунали ​на барикадах і, сподіваюся, хоч трохи, але допомогли перемогти! Тут був я та інші білоруси. І деякі загинули за свободу Братів Українців!

Тепер зі мною могутні хлопці з BRUTTO! Ми приїхали в Україну і будемо словом, а якщо треба, - і ділом допомагати Майдану відстояти свої ідеали! Будзь смелым и Весна прыйдзе! Наша Возьме!".

BRUTTO - логічне і пряме продовження легко впізнаваного стилю "Ляписа Трубецкого" останніх років. Їх стиль - маскулінний і лютий, відважний і зухвалий панк, гострий, актуальний, надихаючий і вільний від пут. Виступ гурту - це більше, ніж просто концерт. Це бій з лінню, зміцнення віри в себе і звільнення від внутрішніх кайданів. 27 грудня в Києві відбувся дебютний концерт BRUTTO в Україні. Виступ зібрав повний зал, отримав відмінні відгуки у ЗМІ і викликав великий інтерес фанатів по всій Україні. Такий же успіх очікується у всіх містах туру.

Концертне відео:

BRUTTO, "Священный огонь", Київ, 27 грудня





Графік туру і квитки

Купити квиток

Відео:

BRUTTO:



Underdog:



ADІDAS:



М'яч:



Гирі:



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ФигВам Показати IP 5 Лютого 2015 15:32
Надо успеть бабки срубить пока на волне!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus