USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Серце до серця»: Волинь стала рекордсменом зі збору коштів.ФОТО

9 Липня 2013 12:08
Майже 450 тисяч гривень зібрав благодійний фонд «Серце до серця» на Волині під час Всеукраїнської акції «Почуй світ!», спрямовану на допомогу дітям із вадами слуху.

Про це стало відомо під час прес-конференції Фонду «Серце до серця, присвяченій підсумуванню VIII Всеукраїнської благодійної акції, в Палаці культури міста Луцька 9-ого липня.
За словами регіонального представника Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» у Волинській області Богдана Іщука, акцію, що тривала з 7-ого до 28-ого квітня, найуспішніше провели у Луцьку, Володимирі-Волинському та Ковелі. Значний результат продемонстрували три Волинських райони: Старовижівський, Любешівський та Луцький.

Варто зазначити, що Волинська область цьогоріч стала рекордсменом зі збору коштів та посіла третє місце в Україні. Орієнтовна кількість волонтерів, що долучилися до збору коштів, сягнула двох тисяч осіб.

«Це новий рекорд, принаймні, Волинської області. По Україні це також один із найпотужніших результатів. Попри невелику кількість населення в області та місті Луцьку, все-таки ми показуємо те, що люди позитивно ставляться до благодійних акцій», - зазначив Богдан Іщук.

Зауважимо, що зібрані кошти спрямують на закупівлю медичного обладнання дітям, що мають вади слуху.
Як повідомив Богдан Іщук, за станом на 8 липня 2013-ого року, усього в області - 345 дітей із вадами слуху. Серед них 123 дитини – у черзі з отримання відповідного медичного обладнання. Ще 33 дитини уже мають встановлені слухові апарати.
Орієнтовна вартість одного слухового апарату – від 1200 до 7000 гривень.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тато Показати IP 9 Липня 2013 14:43
Дякуємо всім хто долучився до акції. Пане Богдан не забудьте дітей, які навчаються у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus