USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Новий сервіс: волиняни можуть писати листи нардепам

5 Червня 2014 11:45
Відтепер волиняни, як і всі українці, можуть писати звернення до нардепів. У мережі з’явився сервіс "Напиши депутату", за допомогою якого кожен має можливість написати лист до будь-якого народного депутата України. Про це повідомила волинська активістка Богдана Стельмах на своїй сторінці у Фейсбук.

Під час звернення громадянин повинен вказати своє ім’я та контактні дані. Анонімні листи не розглядаються.

Користувачі можуть обрати тип звернення та опцію отримання відповіді на звернення у письмовому форматі. Також запити до обранців можна зробити публічними за допомогою Facebook.



Нагадаємо, що сервіс працює і в інших регіонах України. Зокрема, раніше про нововведення повідомляли львівські активісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пишите письма Показати IP 5 Червня 2014 11:57
пишите письма мелким почерком... все равно их никто читать не будет... есть занятия и поинтереснее.... скачи хохол, соси рошенку, майдан стоял за парашенку... бугаа...
НЕЛУЧАНИН до пишите письма Показати IP 5 Червня 2014 12:29
в рашці знає кожен цап : путя-путя - не кацап він не турок, не хохол, він задрипаний монгол. виє рашка : путя !!! путя !!!, на коліна пада ниць. путя гляне й з пересердя плюне зверху на те смердя та й поп"ся на ту ниць

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus