USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шахтарі перекрили дорогу на «Ягодин», водії радять заблокувати Гунчика

9 Жовтня 2017 13:56
У знак протесту нововолинські гірники 9 жовтня перекрили рух транспорту поблизу МПП «Ягодин». Люди ходять дорогою то в одну, то в іншу сторону, блокуючи рух авто.

На перегородженій трасі у чергу вишикувалися вантажівки. Черга авто починається з села Римачі Любомльського району, інформує БУГ.

Водії фур не схвалюють акцію протесту шахтарів. Вони переконані, що більш дієвий спосіб вплинути на ситуацію – зустріч із головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком. А у разі непорозумінь перейти до більш радикальних методів – заблокувати голову ОДА в адміністрації.
Як повідомлялося, сьогодні зранку два автобуси з шахтарями відправилися з Нововолинська на акцію протесту. Протести шахтарів розпочалися 2 жовтня - гірники відмовилися спускатися в копальню та продовжили висувати свої вимоги 4 жовтня під стінами ДП “Волиньвугілля”. Вимоги шахтарів залишаються незмінні: виплата заробітної плати за липень та серпень.
Як повідомив голова Незалежної профспілки шахти № 9 “Нововолинська” Василь Гура, чи продовжать акцію протесту гірники завтра – поки не відомо. До того ж, виникла конфліктна ситуація з перевізниками.

“Близько 30-40 водіїв хочуть проїхати, а ми блокуєм трасу. Стосовно дій завтра ще будемо вирішивути”, – зауважив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АНАТОЛЬ_ Показати IP 9 Жовтня 2017 14:05
Можна собі уявити як люди в чергах на кордоні матюкають тих шахтарів!
Шахтар Показати IP 9 Жовтня 2017 15:01
Гнати Гунчика, нічого не вирішує. Заблокуйте. А що ж буде робити "носата", від одного до другого ...
вуглик до Шахтар Показати IP 9 Жовтня 2017 16:05
А що Гунчик може якщо гроші і взагалі існування шахтарської галузі вирішується у Києві у Кабміні? От приїде Гройсман у четвер - то нехай в нього і питають!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus