USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Шахтарі Волині, не дочекавшись виплати боргів, звільняються

15 Листопада 2016 16:41
Із трьох гірників шахти №10 “Нововолинська”, які продовжували голодування, один звільнився. Така ситуація - за станом на 15 листопада, - інформує БУГ.

За час продовження акції з копальні знову звільнилося близько 7-ми чоловік.

Кошти на виплату заборгованості гірникам, обіцяні міністром Насаликом, так і не надійшли на шахту. До слова, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на ДП «Волиньвугілля» надійшло понад 9 мільйонів гривень, які частково використають для погашення зарплатних боргів.

Вугільники відмовляються їхати в Київ до міністра, бо втратили надію, що це принесе результат.

Про це повідомив Олександр Герасимчук, якого гірники обрали виконувачем обов’язків голови профспілкової організації “незалежників” 7-го листопада на позачергових зборах профспілки.

“Директор Кожушкін, який тримає зв’язок з міністерством, повідомляє, що документи “застрягли” у Мінфіні. Коштів немає, відповідно, їхати в Київ працівникам шахти нема за що”, – відзначив Олександр Герасимчук.


Нагадаємо також, що загальна заборгованість з виплати зарплат на шахті складає близько 3-х місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Га Показати IP 15 Листопада 2016 16:51
Гузь де твоє бабло?
потрібно в Показати IP 15 Листопада 2016 17:02
нас-р-алика позичити авто! і іхати на киів!
шошонам Показати IP 15 Листопада 2016 17:19
А що там у Києві ви що нічого не чули чи ще команди не получили? )))))
свідомий Показати IP 15 Листопада 2016 19:06
Для чого Київ їдьте відразу в Брюсель адже закриття шахт в Нововолинську було однією з вимог ЄС при підписанні асоціації тому всі навіть дуже вигідні пропозиції інвесторів відфутболювались владою.Для чого Європі наші шахти коли в Польщі повністю модернізовані шахти спроможні забезпечити вугіллям себе і нас. Влада буде і далі грати в гру з невиплатами доки не звільниться останній шахтар. Але тут черговий парадокс Нововолинськ одне з міст що найбільше підтримали Євромайдан а отже і закриття своїх шахт тепер чомусь невдоволені. Ви повинні бути невдоволені в першу чергу своїми дикунськими діями на майдані і нарешті зрозуміти що тепер ви пожинаєте їз плоди. І лише щире каяття за здійснене насильство і пролиту кров людську може звільнити вас від гріховних наслідків.
Шахід Показати IP 15 Листопада 2016 19:28
А ви що думали,вони будуть плескати в долоні.Це тупик!!!Покійна Маргарет,допоможи нам нікчемам при владі...хоча про що це я-вони ж безмозглі комсомольці.
Анатоль_ Показати IP 15 Листопада 2016 19:47
Як шахта не потрібна, то треба її закрити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus