USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Шавлак їде назад у Чернігів?

13 Травня 2016 16:20
На 39-ий день акції протесту на Волинській митниці в селі Римачі Любомльського району представники громадськості отримали перемогу.

13 травня голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров не продовжив термін перебування на посаді виконувача обов’язки начальника митниці Олександрові Шавлаку, і той неминуче повертається у рідний Чернігів.

Про це повідомляє Сергій Шрамчук на«Волинській газеті».

«Сьогодні він склав свої повноваження і їде додому!», – повідомив із місця подій громадський кореспондент Богдан Красуля.

Він також сповістив, що повноважний представник митниці передав активістам копію наказу Романа Насірова, де термін перебування Олександра Шавлака датується періодом із 14 квітня до 13 травня цього року включно.

З інших джерел стало відомо, що 13 травня Олександр Шавлак жодних офіційних документів уже не підписував.

Таким чином, двомісячний «експеримент» над волинянами закінчується. Цілком очевидно, що найближчим часом завершиться термін перебування на державній службі і самого Романа Насірова.

ЧИТАТИ ЩЕ: НАСІРОВ ВІДНОВЛЮЄ КОНТРАБАНДНІ СХЕМИ НА МИТНИЦІ, – МОСКАЛЬ

Тим паче, що новий глава Кабміну Володимир Гройсман висловив рішуче невдоволення станом справ на західному кордоні і зобов’язав створити 20 міжвідомчих мобільних груп, які виконуватимуть роль польської «чорної сотні»,яка перевіряє і затримує всіх підряд.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, виконувач обов’язків начальника Волинської митниці Олександр Шавлак може бути причетним до оборудок з контрабандою, зокрема, бурштину. Свого часу через пропускний пункт "Нові Яриловичі" Чернігівської митниці, яку він очолював, поставки бурштину могли безперешкодно проникати в Білорусь, звідки далі йшли замовникам у Європі.

На фото Богдана КРАСУЛІ: мітинг на Волинській митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
да Показати IP 13 Травня 2016 16:38
мо поставлять микитюка?
бе Показати IP 13 Травня 2016 17:19
насіров знайде тепле місце шавлаку і на Волині митниця не буде без начальника
777 Показати IP 13 Травня 2016 17:23
так больше ж некого. потратился чувак. нужно отбить бабло.
Микола Бабій Показати IP 13 Травня 2016 17:42
Мені плакати, чи сміятися??? Бо ж, автор, скоріш за все, передбачав, що ця новина мене зацікавить. А,- ні, не "зачепило". На очах України, корупціонери /р Волині,- виграли(зійшлись у тогах на визначних відсотках) протистояння у колег(корупціонерів) столиці. Мене ж не призначать, бо- хрен хто що провезе і- перестануть їздит. А тоді, ні корупціонерам, ні Державі доходу не буде. Лучше- не ставте мене.
митники Показати IP 13 Травня 2016 18:13
хвала і честь волинським патріотам
ДАДА до митники Показати IP 13 Травня 2016 23:21
Хвала Никитюковим патріотам)))))які за гроші і рідну матір продадуть
ХХдо митників Показати IP 13 Травня 2016 20:07
знаємо за які гроші вони ставали патріотами...як нам будуть платити,то і вас знімемо...тоді будете і ви возити цигарки до Польші...Слава Украіні!
Всезнайко Показати IP 13 Травня 2016 20:40
Бабло перемагає зло...
Перешпа Показати IP 14 Травня 2016 09:11
Нарешті я стану начальником
до перешпа до Перешпа Показати IP 15 Травня 2016 22:09
одна людина щось хотіла зробити, а красуля - ворюга треба за микитюкових людей тягти, с**ий син, але не радуйся побачимо, що далі буде, як в лісовій галузі по кватирку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus