USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щасливі і не самотні: луцькі песики, які знайшли нові родини. Фото

29 Грудня 2017 20:16
«Я хочу показати іншу сторону медалі роботи комунального підприємства «Ласка», а саме те, як чуйні краяни ощасливили себе й свого нового друга, взявши у свою домівку», - розповіла директор Дана Новарчук та презентувала світлини.

Зауважимо, що в Луцьку є 425 безпритульних і понад 10 тисяч домашніх тварин.

«Поки всі домашні тварини не будуть зареєстрованими ми не вирішимо проблему безпритульних тварин, тому ми витрачаємо багато зусиль на реєстрацію. Спільно з муніципальної вартою проводимо рейди біля ветеринарних клінік, роз’яснюємо людям про необхідність реєстрації. Що за нереєстрацію накладаються штрафні санкції. Розповідаємо про стерилізацію. Проте люди масово звозять нам своїх новонароджених тварин замість того, щоб простерилізувати свою тварину. Тому ми ввели плату за кожну здану особину – 420 грн. А на тих, хто буде підкидати - відкриватимемо кримінальне провадження щодо жорстокого поводження і там не лише передбачені штрафи, а й тюремне ув’язнення від 6 місяців до п’яти років», - зауважила Дана Новарчук.

Цікаво відзначити, що серед тваринок, які знайшли домівки є одна особлива історія: Бім, який загубився 4 роки тому в 2017-му знайшов свою родину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
я Показати IP 29 Грудня 2017 21:58
420 грн за кожну здану особину?Де ще таке є в світі-здати тварину у державний притулок-платно.То якщо я знайду коробку з 10 цуценятами і завезу в "ласку",то маю заплатити 4200??і хто ж за такі гроші повезе знайдене десь в лісі кошеня в притулок?воно приречене на смерть
123 Показати IP 30 Грудня 2017 00:13
" А на тих, хто буде підкидати - відкриватимемо кримінальне провадження щодо жорстокого поводження і там не лише передбачені штрафи, а й тюремне ув’язнення від 6 місяців до п’яти років», - зауважила Дана Новарчук." - це не дуже хороша ідея. Треба навпаки робити, по принципу "вікна життя" для немовлят. Можливо такими методами ви вирішите проблеми притулку і тварин там буде менше, проте дійсно якщо хтось знайде кошеня чи цуценя, то просто пройдуть повз нього і вони загинуть. Притулок має рятувати життя тваринам.
ник Показати IP 30 Грудня 2017 12:39
може приберете их з ковеля..там по городи бигае пару сотен собак..дитей выпускаты страшно.у нас киндер любыть собак бильше людей так може забере их додом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus