USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Щасливі та усміхнені: студентам СНУ вручили дипломи у Луцькому замку. Фоторепортаж

6 Липня 2019 14:12
Фото на згадку, численні привітання та подарунки - студенти факультету філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки отримали довгоочікувані дипломи.

Урочисте вручення відбулося у стінах Луцького замку 6 липня.

Ще до початку офіційної церемонії випускники-бакалаври, їхні батьки та близькі заполонили площу перед замком. А вже невдовзі розпочався і сам захід, впродовж якого випускники не втомлювалися отримувати привітання від викладачів, батьків та близьких людей.
У вітальному слові декан факультету Юрій Громик зазначив, що, можливо, когось життєва стежка приведе до магістратури та аспірантури, а когось до викладацької роботи.

«Шановне красиве студентське товариство, за ці чотири роки ви були красивими, активними, екстраординарними, популярними. Ви були направду круті. Ми щиро сподіваємося, що усі ці ознаки ви будете нести за собою життям за межами університету. Університет відчиняє вам двері у широкий світ професійних можливостей, де ви можете себе реалізувати, однак подальшу стежку ви обираєте собі самі. Ми щиро віримо у вас», - привітав випускників Юрій Громик.
Також долучилися до вітань і викладачі, які бажали вже екстсудентам успіхів у подальшому житті, відзначаючи, що будуть сумувати за ними.

Потому перейшли до найважливішого моменту – вручення дипломів, під час чого якого випускники вкотре за сьогоднішній день отримували привітання.
Отримавши дипломи, випускники радо фотографувалися, аби зафіксувати таку пам’ятну мить у їхньому житті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хаха Показати IP 7 Липня 2019 22:29
Ну а тепер всі дружно на Кромберг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus