USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ще один почесний громадянин з’явився у Ковелі

27 Червня 2013 16:24
Звання «Почесний громадянин міста Ковеля» присвоїли Олександру Стрекову.

Про це повідомили на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Депутати Ковельської міської ради прийняли рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Ковеля» Олександру Стрекову – голові виконавчого комітету Ковельської міської ради 1973-1981 років.

Цим званням його удостоїли за вагомий особистий внесок у розвиток житлово-комунального господарства та інфраструктури Ковеля, вирішення важливих питань життєдіяльності територіальної громади, активну громадську позицію.

Олександр Олексійович з 1965 до 1973 року працював другим секретарем Ковельського міськкому партії та відповідав за розвиток транспорту, будівництва, промисловості, комунального господарства міста. З травня 1973 до лютого 1981 – голова міськвиконкому Ковеля.

При безпосередній участі Олександра Олексійовича побудовали завод «Ковельсільмаш», м’ясокомбінат, хлібзавод, сирзавод, проведено реконструкції ДОКу. У ті роки збудували та реконструйованли цілу низку житлово-комунальних, освітніх, спортивних об’єктів міста. Здавали в експлуатацію від 400 – 700 квартир кожного року.

Олександр Олексійович нагороджений орденами Трудового Червоного Прапора та «Знак Пошани», багатьма медалями.
Наразі Олександр Стреков перебуває на заслуженому відпочинку та мешкає у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus