USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Що лучани просять відремонтувати в місті

11 Лютого 2014 09:49
Лучани обожнюють нарікати на комунальників. Серед загальної кількості звернень щодо якості надання послуг найбільше скарг – на підприємства житлово-комунальної сфери міста.

Про це повідомила директор Центру надання адміністративних послуг у Луцьку Лариса Карп’як під час оперативної наради у Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 11 лютого.

Загалом за звітний період з 14 січня по 9 лютого 2014 року на адресу Луцької міської ради надійшло 1434 телефонних звернення. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість таких звернень зменшилася (1792 звернень у минулому році).

Домінували серед загальної кількості скарг нарікання на комунальників – 334 звернення. Так, неодноразово зверталися лучани з проханням: відновити зупинку громадського транспорту з накриттям на вулиці Дубнівській, що біля КП «Луцький комбінат шкільного та студентського харчування»; відремонтувати звуковий сигналізатор світлофору на вулиці Ковельській (зупинка «Електротермометрія») та відновити дерев’яний пішохідний перехід вздовж проспекту Відродження біля ЗОШ № 22.

Окрім того, лучани просять відремонтувати покрівлю у будинку на проспекті Відродження 57/7, усунути причини гудіння труб водопровідної системи в будинку на вулиці Огієнка 20/42, відстежити на предмет аварійного стану несучих стін після проведення ремонту на в будинку на вулиці Кравчука, 7/15; налагодити систему опалення по окремих стояках на вулиці Кравчука, 7/5; налагодження системи опалення по окремих стояках будинках на вулиці Кравчука, 7/15 та на

проспекті Відродження 49/40; налагодження системи опалення в будинку на проспекті Волі, 54/4 та налагодження системи опалення по стояку рушник осушки в будинку на вулиці Конякіна 12б/65.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вінстон Показати IP 11 Лютого 2014 10:57
А тротуари??? Знайомий з Польщі досі сміється над цим. Проспект Волі - це позор! Нема що показати....
аллльо Показати IP 11 Лютого 2014 11:52
туалети в центрі відкрийте
Аlex.66 Показати IP 12 Лютого 2014 13:28
Підніміть асфальтове покриття на пішоходному переході біля ЦУМу, а то пішоходи пригають по баюрах під час переходу, а автомобілі їх обливають брудною водою, проїжджаючи мимо. Стидоба, центральний пішохідний перехід, а такий "турботливий підхід". А ще - Луцьк європейське місто. Ви таке бачили в Європі, шановні самоврядні мужі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus