USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі мами - про дитсадки. ВІДЕО

7 Червня 2013 16:19
Про проблеми у роботі дитячих садків розповіли луцькі мами.

Відео з опитуванням підготували активісти громадського руху «До майбутнього з освітою».

Дуже багато нарікань - на великі черги. Мовляв, доводиться їх займати, як тільки дитина народиться. І то можна не отримати місце.

«Дуже великі черги. Зі 100 чоловік, які набирають ми були 80, хоча ми записувалися за місяць після народження дитини», - каже одна з луцьких мам.

Також лучанки невдоволені фінансуванням ДНЗ, яке надає держава.

На думку опитаних, владці переклали багато витрат на садки на плечі батьків. Тому мами казали: було б добре, якби держава більше грошей на дитсадки виділяла.

Окрім цього, вони висловилися щодо посилення безпеки в дитсадках.

Так, жінки підтримували встановлення відеоспостереження та «тривожних кнопок» у освітніх закладах.

«Зайти можуть всякі люди. Та й вихователі за всіма не завжди можуть прослідкувати. Діти різні бувають», - кажуть матері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Рома Показати IP 7 Червня 2013 18:47
"Зі 100 чоловік, які набирають ми були 80, хоча ми записувалися за місяць після народження дитини" Наївна мама. Давно відомо, щоби прискорити чергу, треба зробити завідуючій садочком пропозицію, від якої вона не зможе відмовитися. В Києві така "послуга" коштує від 500уо, в нас - дешевше. І тоді ваша дитина чарівним способом переноситься вгору черги.
провокація до Рома Показати IP 8 Червня 2013 13:51
То це по-Вашому, Романе, нормальна ситуація??? Так і нехай буде???
До майбутнього без Осіпова Показати IP 8 Червня 2013 16:35
А в чому суть фільма? Що нового? І яка роль громадського руху «До майбутнього з освітою» в роботі освіти? Вони навіть не мають спільних точок дотику, бо рухом "До майбутнього з освітою" займаються люди дуже далекі від дошкілля і школи. Осіпов може б зайнявся справами за своїм фахом? А Шиба вже мав змогу допомогти освіті. Поміг. Досі не можуть тієї "допомоги" здихатись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus