USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Школярі з Луцька - у «Буковелі». ВІДЕО

18 Червня 2013 08:45
Понад 350 талановитих учнів з луцьких шкіл приїхали відпочивати у «Буковель».

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Відпочивати у «Буковель» приїхали 356 учнів зі шкіл Луцька. Це не просто школярі, а відмінники, переможці предметних олімпіад та різноманітних змагань, активісти громадського життя, учасники художньої самодіяльності.

Діти віком від 8 до 17 років приїхали на цей туристичний курорт, аби відпочити після напруженого року.

«Я не жалію, що весь рік працювала в школі для того, щоб сюди поїхати», - каже відпочивальниця дитячого табору «Буковель» Мар'яна Козел.

Відпочинок талановитій молоді подарували дорослі – все безкоштовно і відбувається за підтримки Ігора Палиці.

Захід проводять вже друге літо поспіль.

«В нас дуже багато діток, які хотіли і прагнули. Тобто їм розповідали, що знову влітку буде можливість відпочити на Буковелі, і дітки старалися. Якщо хтось щось недотягував, то він старався, виправляв», - розповіла супроводжуюча дитячої групи Валентина Зелінська.

У Карпати юні лучани приїхали на 10 днів. Кожен з них буде неповторним, запевняють професійні вихователі.

«Є день туризму, день кохання, день української мови. Дуже багато загонових справ. На знайомство багато – щоб здружити діток в колективі. Дітей у загоні формується по 10-12 на 1 вихователя. Для того, щоб приділити увагу кожній дитині», - пояснила менеджер дитячого табору «Буковель» Марія Щербанюк.

Такий підхід знаходить відгук серед дітей:

«Я була просто вражена, з якою теплотою нас тут зустрічають найкращі у світі вожаті, як нас смачно годують і скільки в нас різноманітних розваг», - зізнається школярка Марина Веремчук.

Походи у гори чи різноманітні конкурси тут чергуються з танцями, бісероплетінням, ліпкою та малюванням. І звісно ж, у Карпатах з дітлахів зроблять правильних туристів: навчать і як в наметі не заплутатися, і багаття з того, що під руками, розпалити, й альпіністські вузли про всяк випадок в'язати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus