USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Скандальна кондукторка луцького тролейбуса звільнилася з роботи

3 Березня 2015 15:22
Скандальну кондуктора, яка не зуміла оволодіти власними емоціями і почала ображати пасажирів, звільнили із роботи «за власним бажанням».

Про це сьогодні, 3 березня, Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив новообраний директор КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Ігор Домбік.

Нагадаємо, конфлікт між кондуктором та пасажирами відбувся у неділю, 1 березня, у одному із луцьких тролейбусів, що курсує маршрутом № 15-а. Так, у вщент переповненому громадському транспорті кондуктор не скупилася на «гострі» слівця, й погрожувала жінці поважного віку «вставити їй сумку у м’яке місце».

«Насправді 1 березня був її останній робочий день. Заяву про звільнення з підприємства вона підписала ще минулого тижня. Однак така поведінка кондуктора є неприпустимою в морально-етичному плані.

А загалом, для роботи кондуктора людей добирати важко. Щодня перед виходом на лінію проводимо інструктаж щодо поведінки персоналу у салоні, якості обслуговування пасажирів, культури спілкування, оголошення зупинки. Я сам у вихідні часто їжджу у тролейбусах для того, аби на власні очі поспостерігати за роботою персоналу. І, знаєте, від побаченого часто «серце болить».Багато із працівників уже відсіяли якраз-таки через хамовитість, непунктуальність, халатне відношення до своїх обов’язків.

Але, з іншого боку, варто звернути увагу й на культуру, етику спілкування й поведінку пасажирів. Як відомо, медаль має дві сторони. Підбір хорошого, кваліфікованого персоналу – це щоденна важка праця, однак, на жаль, іноді трапляються й такі неприємні інциденти», - зауважив очільник підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 3 Березня 2015 15:48
Так з усіма непорядними,які не вміють працювати з людьми потрібно звільняти. Їм працювати на землі
Горпина Показати IP 3 Березня 2015 15:49
Дівчєта, щоб ж Ви такі богохульні, Вам же стілько церков набудували, а Ви й далі би*ло...
Анонім Показати IP 3 Березня 2015 17:04
ВН -у вас ще одна маленька перемога. Не забувайте - роботи ще не початий край....
Соб@к@ Показати IP 3 Березня 2015 19:34
Тепер всіх кондукторів / водіїв можна випробувати щодо бурхливих емоцій, люди зараз з цими військово-валютно-бензиново-продуктовими трагедіями якраз привітно налаштовані. Один хам почав, а інший підхопив. Можна й кондукторів, що написали заяву про звільнення потримати в ДЕПО далі від чуйних людей, працівнику добре, авторитет підприємства зростатиме.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus