USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скільки медиків мобілізували з Волині

4 Липня 2014 10:38
Мобілізаційна хвиля торкнулася й медпрацівників Волині. Захищати цілісність країни поїхали на Схід України і водії, і медсестри, і лікарі.

Так, про це під час засідання колегії управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації із генеральними директорами, головними лікарями лікувально-профілактичних закладів області сьогодні, 4-го липня, інформував заступник начальника управління Іван Грицюк.

Засідання колегії розпочалося із хвилини мовчання, аби віддати шану загиблим українським воїнам на Сході нашої держави.

«Заходи мобілізації не оминули й медперсонал. Наші колеги поповнили Збройні Сили України на 40 людей, це і водії, і медсестри, і лікарі», - доповів Іван Грицюк.

Також він наголосив для всіх керівників медзакладів, аби вони дотримуватися трудового права, на тих умовах, на яких люди пішли захищати нашу Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Медпрацівник Показати IP 4 Липня 2014 10:57
І. Грицюка - на ПЕРЕДОВУ!!!!!!!!!
Еще бы до Медпрацівник Показати IP 4 Липня 2014 11:00
Ну где же этот поц поедет на войну? Не смешите мои тапочки! Оно еще и медаль за заслуги просить будет. А ребятам пожелаю хорошего ангела-хранителя, чтобы вернулись домой живыми, невредимыми и с победой.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus