USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скільки волинян загинуло з початку АТО

25 Листопада 2015 14:19
З початку проведення антитерористичної операції до рідних домівок не повернулося 150 синів Волинської землі.

Про це під час громадянської панахиди за загиблим воїном Валерієм Марцинюком сьогодні, 25 листопада, повідомив голова ОДА Володимир Гунчик.

«Знову біда, знову горе приходить у наші волинські родини. Таке відчуття, що ці узурпатори не можуть насититись кров’ю наших синів і батьків. Не вистачає їм наших українських життів. 150 волинян вже ніколи не повернуться на рідну землю. Сьогодні ми прощаємося ще з одним славним сином України, нашим волинянином Валерієм Марцинюком. Прийміть щирі співчуття, родино Героя. Перед вами низько схиляє голови вся волинська громада. Ми будемо вічно пам’ятати і шанувати тих, хто віддав власне життя заради миру на нашій землі, заради наших дітей та внуків. Ми повинні все життя дякувати їм, що сьогодні в нас на Волині мирне небо. Але й не забувати, що тільки перемогою ми можемо здобути собі свободу і незалежність», - зазначив очільник області.
Нагадаємо, Валерій Костянтинович Марцинюк (1976 року народження) загинув на сході. Його життя обірвалося 21 листопада під час виконання завдань у зоні АТО в Донецькій області. Військовий служив у складі 93-ої окремої механізованої бригади. Був мобілізований у лави Збройних сил України у березні 2015 року. У зв’язку з похованням загиблого на сході бійця-лучанина Валерія Марцинюка 25 листопада у Луцьку оголосили днем жалоби. Окрім цього, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що сьогодні ж близько 2 години ночі у супроводі жалобного кортежу до Луцька привезли тіло бійця. Його відспівали об 11 годині у Свято-Троїцькому кафедральному Соборі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 25 Листопада 2015 15:31
Тепер буде гинути ще быльше.Ірод Шоколадний заявив про односібне припинення вогню з нашої сторони.Для нього смерті це всього навсього провокації.Подивилася б ця ско..на в очі матерям, дітям і жінкам загиблих.Будь ти Пеця проклятий
Анонім Показати IP 25 Листопада 2015 19:50
И, вообще, о чем эта статья? Ведь Украина ОФИЦИАЛЬНО заявила то, что больше не будет покупать российский газ! Следовательно, она выбрала уже закупленный газ и прекратила, в соответствии с собственным решением, получать чужой газ. Таки способом она обломала кайф Путлеру, который собирался впасть в кайф перекрыв газ для Украины!
златогорський Показати IP 25 Листопада 2015 21:44
г...но він той, гунчик. в тому, що загинули і його вина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus