USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Собор Паризької Богоматері помолиться за Донбас

15 Червня 2014 15:05
У Нотр-Дам-де-Парі (Собор Паризької Богоматері) увечері в неділю відбудеться Божа літургія за мир в Україні та вшанування пам’яті загиблих на Донбасі.

Про повідомили в Українському соборі Святого Володимира в Парижі, - передає «Укрінформ».

"Французька католицька церква приєднається до українських церков у літургії за мир в Україні та вшанування пам’яті загиблих на Донбасі. Божа літургія пройде під головуванням генерального вікарія Паризької архиєпархії архієпископа Бруно Лефевра Понталіса та священика Паризького собору Святого Володимира отця Михайла Романюка", - йдеться у повідомленні.

15 червня, у неділю всіх святих, яка є днем жалоби в Україні, Церква молиться за упокій загиблих 14 червня 2014 року військовослужбовців. Нагадаємо, в ніч із 13 на 14 червня терористи підбили військово-транспортний літак Повітряних сил Збройних сил України ІЛ-76, який заходив на посадку в аеропорту Луганськ.

До участі в християнському богослужінні запрошені представники української громади, польської, литовської, латвійської, естонської, грузинської та вірменської діаспор, парижани та гості французької столиці. Літургію транслюватиме наживо телеканал KTO.

Як повідомляло агентство, в Україні сьогодні - день жалоби в пам'ять про воїнів, які загинули на Донбасі у боях за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, та мирних мешканців, яких вбили бойовики сепаратистів. О 12 годині українці вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дончанин Показати IP 15 Червня 2014 20:08
Любой раскольник объединится с иным раскольником для того, чтобы нагадить, по его мнению, церкви, от которой они откололись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus