USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Настоятель Нотр-Даму назвав нову ймовірну причину пожежі

19 Квітня 2019 19:19
Настоятель Собору Паризької Богоматері повідомив, що можливою причиною пожежі у храмі міг стати комп'ютерний збій.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на агентство Associated Press.

Настоятель Нотр-Даму Патрік Шове, виступаючи на зустрічі з місцевим бізнесом, не став уточнювати, про яку саме комп'ютерну систему йдеться, однак зазначив, що "ми зможемо з’ясувати, що трапилося, через два чи три місяці".

Видання Le Parisien повідомляє, що слідчі вивчають, чи була пожежа в соборі пов'язана з комп'ютерним збоєм, чи з неправильною роботою тимчасових ліфтів, які використовувалися під час ремонтних робіт.

За словами Шова, у всій будівлі була встановлена пожежна сигналізація, яку він назвав "добре захищеною".

Нагадаємо, причиною пожежі в Соборі Паризької Богоматері могло стати коротке замикання у частині будівлі, яка перебувала на реконструкції.

У вівторок французькі пожежники змогли повністю ліквідувати пожежу в Соборі Паризької Богоматері, яка розпочалася в понеділок ввечері.

Пожежникам вдалося зберегти 850-річну головну кам’яну споруду готичної будівлі, включаючи дві її вежі, але шпиль і дах повністю згоріли і обвалилися.

Із собору вдалося врятувати частину святинь, в тому числі терновий вінець Ісуса Христа і туніку святого Людовіка.

На відбудову Собору Паризької Богоматері протягом 24 годин після пожежі різні донори пообіцяли пожертвувати майже мільярд євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus