USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спортсмени з Волині зібрали допомогу для воїнів АТО

31 Жовтня 2016 21:27
Благодійну акцію “Допоможи спортсменам-воїнам АТО” організувало керівництво Дитячо-юнацької спортивної школи №2, - інформують організатори акції. Дану ініціативу підтримали Федерація настільного тенісу України, федерація боксу Луцька в особі Петра Боярчука та Федерація кікбоксингу Волині в особі Анатолія Кобеля.

28 жовтня 2016 року у присутності тренерсько-викладацького складу було відправлено першу гуманітарну допомогу, яка складалася з продуктових пайків, цигарок та теплого одягу та засобів технічного забезпечення. Волонтером цієї акції став Олександр Костюк.

Дякуючи всім, хто брав участь в акції, за 2 тижні було організоване та закуплене все необхідне. ДЮСШ №2 не може залишатися осторонь історичних подій, які відбуваються в Україні. Адже її головним завданням є не тільки готувати спортсменів, а й виховувати справжнього громадянина та патріота своєї держави.

Зі слів директора ДЮСШ №2 Валерія Панчука, раніше у школі виховувалось кілька десятків воїнів АТО. Серед них Савченко Андрій, Сай Роман, Кащенюк Микола, Бочко Антон. “Надалі наша школа працюватиме на виховання молодих та здорових захисників Вітчизни”, - розповів директор.

Допомога військовим АТО – це тема, яка об’єднує і хвилює сьогодні мільйони українців. Для них це велика підтримка, вони відчувають що з ними є хтось поряд і готовий допомогти, принаймні морально.

Волонтерська та благодійна допомога військовим у зоні АТО – це діяльність, завдяки якій вдається забезпечити суттєві потреби українського війська необхідним, хоча б частково. Іде зима, і за прогнозами синоптиків, затяжна та люта. Іноді, навіть теплі шкарпетки або рукавиці здатні допомогти зігрітися одному бійцю, вберігши його від обмороження.

Організатори закликають усіх охочих долучатися до підтримки української армії та всіляко допомагати. Вони впевнені, що це додасть їм сили та наснаги далі боротися за рідні куточки України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 1 Листопада 2016 11:23
Один Кварцяний може танк подарувати і не жебрати по гривні. Там крутяться міліони

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus