USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Старі атракціони в луцькому парку працюватимуть лише до листопада

19 Липня 2018 08:00
Через скарги лучан старі атракціони у центральному парку хочуть модернізувати або замінити. Договір з підприємцями, які обслуговують нинішні атракціони, продовжили лише до кінця листопада 2018 року.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко запропонувала заключити короткостроковий договір на оренду.

«Із колективним підприємством «Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки» ми пропонуємо заключити договір до кінця сезону – листопада. Саме такий короткостроковий договір, адже є скарги лучан», - доповіла посадовець.

Члени виконкому підтримали відповідний проект рішення.

Зауважимо, що загальна місячна орендна плата становить 7 788,11 грн.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Алла Грабко пояснила, що нарікають лучани на якісь обслуговування, низький рівень надання послуг та застаріле обладнання.

«До кінця листопада вони допрацюють, а далі будемо бачити. Зараз це питання ми вивчаємо, можливо підприємці оновлять атракціони, або ж залучимо нового інвестора, все ще в процесі вивчення. Єдине, що точно можу сказати, то це те, що в такому стані, у якому атракціони зараз, вони не можуть далі залишатися», - наголосила Алла Грабко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
!!! Показати IP 19 Липня 2018 08:22
Це грабунок пенсіонерів. Ви обкрадаєте радянські спогади. Ми ж забудемо як було колись!!!
Лучанин до !!! Показати IP 19 Липня 2018 09:11
Добре, якщо цей "грабунок" буде у вигляді заміни старих атракціонів на нові. Бо може бути, що замінять на чергові шинки і трахтири
10 Показати IP 19 Липня 2018 12:23
Ну і добре! Бо ціни як в Діснейленді, а скрипить так, що завмираєш від страху тільки сядеш. Красивому місту - красиві, нові і якісні каруселі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus