USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Стеля сиплеться на голову мешканцям луцької двоповерхівки

9 Січня 2014 18:47
Мешканці будинку за адресою Цукрова, 2 що у Луцьку, наполохані. Люди бояться, що їм на голову впаде стеля. З їх слів, після зливи у липні, в під’їзді почала сипатись штукатурка, інформує ТРК «Аверс».

Жителька будинку Оксана Ващук розповіла: «Стан горища жахливий, в нас практично як на вулиці видно, так само зараз видно на горищі… Не говорячи про те, де мають бути коньки на стиках…. Проломаний шифер, жахливі діри». Валентина Кравчук додає: «Обвалилося, то ми кажемо,приїдьте, подивіться, це ж не жарт… Побило б людей, кому воно треба, ви ж знаєте стільки аварій, і ніхто нічого не вирішує…». Пенсіонерка Євгенія Довгун бідкається - через дірявий дах ремонт, що був у її квартирі, повністю зіпсований, в помешканні вогкість та поцвілі стіни і така ситуація чи не у кожній квартирі на другому поверсі. Люди розповіли: тут не те щоб капітальний ремонт, а навіть косметичний робили 15 років тому. Східці у під’їзді у тріщинах, стіни вкриті грибком, скрізь павутина. Люди неодноразово писали у жек листи та звернення, телефонували із проханням зарадити їхній ситуації, але все марно. Кажуть, що за ті гроші, які вони щомісяця сплачують за утримування будинку, могли б самі все відремонтувати. Із своєю проблемою люди звернулись навіть до депутатів міської ради. Інформація про їхній будинок була озвучена на останній сесії міськради. Обранці громади проголосували за те, аби з міської казни на ремонт покрівлі виділили кошти. Та директор жеку Володимир Рижук своєю чергою не втомлюється пояснювати, що грошей на капітальний ремонт даху немає.

Зустрітися із журналістами сьогодні він не зміг, посилаючись на зайнятість. Коментувати проблему погодився телефоном. Наголошує, за цією адресою вже перемуровували цоколь і робили ремонт димовентиляційних каналів: «В цьому будинку для повного щастя необхідно зробити капітальний ремонт покрівлі… Капітальний ремонт виконується за кошти місцевого бюджету, і це від мене не залежить, а якщо на поточний ремонт будинку за рік можна зібрати 3 тисячі гривень, ну ви розумієте що це не є великі кошти… Тому це трошки малувато, а люди кажуть ми платимо 80 гривень, ну вісімдесят гривень йде по статтях». Тож коли мешканці будинку, що на вулиці Цукровій, 2, все ж без страху заходитимуть до власного під"їзду - так ніхто і не відповів. На сесії депутати лише натиснули кнопку «за» виділення коштів, а люди досі чекають, коли таке рішення міських обранців набере чинності та й чи взагалі набере.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Селянин Показати IP 10 Січня 2014 07:57
Цікаво,що буде яущо почнуть скаржитись сільські жителі,що ім не ремонтують не приватизоване державне,а збудоване за своі кровні.Не платіть за утримання будинку --створіть ОСББ і господарюйте на здоровя.
Маня Показати IP 10 Січня 2014 10:15
І знову така ж картина. Дійсно, а хто буде ремонтувати селянам хати.Знову давайте їм гроші,не платять на ЖЕКИ, а самі зберіть і ремонтуйте.Це,що вже повний хаос і беспредел.А хто ж нам буде ремонтувати будинки.Тоді, хай ремонтують всім.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus