USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У студії Шустера - «громадянська війна»

30 Грудня 2013 08:12
Телеканал "Інтер" продовжить контракт із "Савік Шустер студією" на наступний рік.
Про це повідомляє "Телекритика" із посиланням на прес-службу телеканалу. Деталі угоди оприлюднять на початку тижня.
Раніше повідомлялося, що формат шоу "Шустер live" буде змінено, чи виходитиме програма в прямому ефірі - наразі під питанням.
Своєю чергою голова правління "Інтера" Єгор Бенкендорф повідомив, що готовий буде надати коментарі не раніше понеділка.
Також стало відомо, що "Савік Шустер студія" офіційно звільнила майже всіх співробітників, контракти були розірвані за згодою сторін з 30 грудня 2013 року, усім звільненим запропоновано шукати нову роботу.
Савік Шустер в ефірі Hromadske TV заявив, що його програма Шустер Live у донинішньому форматі, в якому існувала, якийсь час на Інтері виходити не буде: "Програма може бути Шустер Live, Шустер Dead – це не важливо, важливий контент. У такому форматі, в якому вона існувала, вона якийсь проміжок часу виходити не буде. Бо у нас в студії - громадянська війна. Це неправильно", - заявив він.
За його словами, "після того, що сталося з Тетяною (Чорновол)... уже немає простору для діалогу .... Всім зрозуміло , що це не могло бути випадково".
На питання, чи буде виходити програма в січні, він зазначив: "Не знаю". При цьому він підтвердив, що попросив співробітників "Савік Шустер Студія" написати заяви про звільнення, "тому що ми - виробництво, і в наступному місяці роботи не буде і платити нічим".
Також Шустер заявив: "Сергій Льовочкін на телеканалі "Інтер" не має до мене жодного стосунку, ми займаємося абсолютно іншими справами - він
глава адміністрації, я - ведучий програми".
"Я не співробітник Льовочкіна, не співробітник телеканалу Інтер. У мене окреме виробництво, у якого контракт з Інтером, і там сказано -
вони не втручаються в нашу редакційну політику. Для мене Льовочкін - не начальник. Він - акціонер, замовник, якщо хочете", - зазначив він.
Також, за словами Шустера, ніхто йому "сценарії п'єси (програми) не пише". "Якщо мені хтось напише сценарій - я не буду відповідати за рейтинги", - пояснив він. "Я сам – маленький Чехов. І сам пишу сценарї (своїх програм). … І я не журналіст. Я ведучий такого формату як ток-шоу", - додав Шустер.
При цьому він заявив: "Немає ніяких домовленостей з власниками телеканалів (які теми чіпати, які - ні). Якби такі домовленості були, я б останні роки працював на одному каналі".
На питання, чому в ефірі "Шустер Live" регулярно з'являвся "такий персонаж, як Олег Ляшко", Шустер заявив: "Думаю, тому, що Ляшко - рейтинговий персонаж". При цьому пізніше він зазначив, що присутність Ляшка, який характеризує себе як опозиційний політик, в ефірі "Шустер Live" неодноразово подавалася за квотою адміністрації президента.
"Думаю, що влада вважала його реальною альтернативою Яценюку, як противага, тому це так відбувалося", - сказав Шустер. Також він додав: "Останнім часом я на цю програму впливаю дуже мало. Тому що опозиція на програму делегує своїх людей, влада – своїх, штаби
партій формують списки учасників, і я нічого не можу з цим робити".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus