USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Створили робочу групу, аби вивести луцький завод з кризи

5 Грудня 2014 12:45
Розпорядження про створення робочої групи з підготовки рекомендацій щодо виходу з кризового стану підприємства ПАТ «Електротермометрія» сьогодні, 5 грудня, підписав міський голова Микола Романюк. Про це йдеться на сайті мерії.

Нагадаємо, що нещодавно на засіданні виконавчого комітету обговорювалась ситуація, яка склалась на підприємстві. Тоді вирішили створити робочу групу, до якої увійшли б представники керівництва та трудового колективу, виконавчого комітету та депутати міської ради, для пошуку шляхів виведення ПАТ “Електротермометрія” з кризи.

До складу робочої групи увійшли: заступник міського голови Тарас Яковлев, начальник управління економіки Любов Ковпак, головний спеціаліст відділу економіки та інвестицій управління економіки Вікторія Мар’яш, директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький, член виконавчого комітету Михайло Щур, депутати міської ради Роман Бондарук, Андрій Осіпов, Юрій Вега, заступник директора з економіки та фінансів ПАТ “Електротермометрія” Марія Жук, головний інженер Володимир Палійчук, слюсар механо-складальних робіт Андрій Никитюк, слюсар-інструментальник Сергій Сачук, токар механічного цеху Сергій Чекус.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 3 грудня, біля стін заводу, що знаходиться на вулиці Ковельській, 40 у Луцьку, страйкувати вийшла майже сотня ображених містян. Їх обурило те, що учора, 1 грудня, голова ОДА Володимир Гунчик зазначив, що на «приборзаводі» майже ліквідували заборгованість із виплати з заробітної плати,погасивши борг у 600 тисяч гривень. Лучани запевняють, що така дезінформація стала «останньою краплею у чаші терпіння» працівників «ЕТМ». Адже, зі слів працівників, востаннє заробітну плату вони бачили в листопаді – тоді їм видали половину коштів за вересень.

Після зборів з керівником установи Юрієм Малихіним, які закінчились обіцянками виплатити заборгованості по заробітній платі, колектив вирішив шукати правди в керівників області. В холі приміщення Волинської обласної держадміністрації працівників «приборзаводу» зустрів перший заступник голови облради Олександр Пирожик, який зауважив, що після скарг громадян він подав відповідний депутатський запит до органів прокуратури для того, аби відповідні служби перевірили підприємство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
віто Показати IP 5 Грудня 2014 13:29
Робоча група-це добре, але до чого тут міські чиновники? Яка з них користь? Та й депутати-ті ще бізнесмени. Якщо це публічне акціонерне товариство, то і вирішувати подальшу долю мають акціонери, або люди, яких ці акціонери уповноважать.
Корінний лучанин до віто Показати IP 5 Грудня 2014 16:39
Так малихін просив допомоги у Романюка! То і зліпили цю ,так звану , робочу групу. А акціонери, та їх мали десь. Мене просто бентежить одна річ, що кваліфіковані спеціалісти, які знали це виробництво і його специфіку - ПОРОЗБІГАЛИСЬ і назад нізащо не повернуться .
Волинь Показати IP 5 Грудня 2014 13:55
У нас що не ПАТ, то така собі гоп-компанія. Накрали державні підприємства і не можуть на них працювати. До кризи 2008 року їм була шара : продавали обладнання на металолом, продавали земельні площі і були в плюсі. Зараз шара закінчилася, працівники беруть керівників за вуха і питають, де зарплата.
Корінний лучанин до Волинь Показати IP 5 Грудня 2014 16:47
НУ ШАРА МУСИЛА КОЛИСЬ ЗАКІНЧИТИСЬ! Наші "бізнесмени" - це ЖЛОБИ , вони далі свого носа нічого не бачили. Про жлобство цих НУВОРИШІВ весь світ знає! Їх там не поважають, тому що вони ненавидять свою УКРАЇНУ та свій народ ОБДИРАЮТЬ!
Анонім Показати IP 5 Грудня 2014 15:29
А що за питання- вивести з кризи? Приладобудівний завжди виготовляв термопари для Росії. Ви ж хотіли в європу - продавайте в європу. Наприклад - на атомні станції в Литві або Болгарії, які закрились по наказу європи.
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 5 Грудня 2014 16:42
РОСІЯ на фіг послала ці термопари! Ще при союзі вона ЗДЕРЛА ці технології собі! ОСЬ ТАКА КАРТИНА МАСЛОМ!!!
опа Показати IP 5 Грудня 2014 15:30
А чому Гунчика в склад робочої групи не включили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus