USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд постановив повернути Олександру Тиводару його майно

9 Листопада 2017 15:10
Голові постійної поліцейської комісії, керівнику Громадського формування «Варта порядку» Олександру Тиводару повернуть особисте майно, вилучене в нього під час обшуку автомобіля.

Відповідну ухвалу прийняв слідчий суддя Горохівського районного суду 9 листопада, таким чином задовольнивши скаргу захисника Олександра Тиводара Вадима Матвіїва.

Зобов’язання повернути вилучене майно суд поклав на прокурора Волинської області Максима Киричука та прокурора відділу прокуратури Волинської області Олександра Назарука.

«Ухвала оскарженню не підлягає», – зазначено в рішенні суду.

Нагадаємо, обшук автомобіля Олександра Тиводара відбувся 8 серпня 2017 року під час його затримання на підставі сфальсифікованого провадження, відкритого СБУ в Закарпатській області. 10 серпня його звільнили в залі суду, визначивши запобіжним заходом особисте зобов’язання, а під час судового засідання 21 вересня суддя у справі заявив про самовідвід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus