USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Суд відпустив начальника Волинської митниці під особисте зобов’язання

20 Серпня 2017 10:47
Луцький міськрайонний суд відпустив начальника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького, якого звинувають у отриманні хабаря, під особисте зобов’язання. Так рішення суд виніс близько 3 години у ніч на 20 серпня.

Про це у Фейсбук написав адвокат Віктора Кривіцького Артур Мартиросян.

Керівнику Волинської митниці Віктору Кривіцькому інкримінують отримання хабара та зловживання службовим становищем. Адвокат Кривіцького стверджує, що звинувачення сфальсифковані.

«Ухвалою судді Луцького міськрайонного суду від 20 серпня 2017 року було відмовлено в задоволенні клопотання прокуратури про арешт Кривіцького В.Б. та обрано особисте зобов'язання. Ряд інформаційних агентств розповсюдив інформацію про затримання Генеральною прокуратурою України начальника Волинської митниці ДФС та етапування його до Києва. Ця інформація не відповідає дійсності, оскільки Кривіцький В.Б. був затриманий 17 серпня 2017 року о 04 год. 48 хв. прокуратурою Волинської області та знаходився в м. Луцьку до цього моменту», – йдеться у повідомленні адвоката.

“Захистом в суді було доведено необргунтованість підозри прокуратури та сфабрикованість звинувачення, логічним продовженням чого, стало винесення судом ухвали про відмову в його арешті” – стверджує адвокат.

Відео 24 каналу:


“Я публікую цю ухвалу для уникнення подальшого викривлення дійсної інформації. Ми володіємо об'єктивними доказами про фальсифікацію матеріалів кримінального провадження з метою відсторонення Кривіцького В.Б. від посади та створення комфортних умов для повернення до митної служби колишніх її високопосадовців. Захист Кривіцього В.Б. вважає, що кримінальне провадження не має судової перспективи, а по результатах кінцевого розгляду справи буде винесено єдиний можливий вирок – виправдальний” – заявив адвокат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
777 Показати IP 20 Серпня 2017 11:02
А що одних відпускати можна, а цього ні... В країні дія конституційна рівність.
вася Показати IP 20 Серпня 2017 12:35
А що в нас вже суди працюють цілодобово?
Лучанин Показати IP 20 Серпня 2017 13:11
якби він довів необгрунтованість підозри то Кривіцькому не обрали б взагалі запобіжний захід, а якщо обрали значить підозра обгрунтована. Голослівні слова і все. Гра на публіку...
берія Показати IP 20 Серпня 2017 15:18
на кінець то прийшов 1937 рік, вже зранку з хати забирають!!!!! Кривіцкій, Тіводар...., хто дальше?? Свавілля йде по Україні!!! суди перелякані, виконують вказівки зверху, народ мовчить, задр*чений революціями.... настав час всякої ображеної нечесті, несформованих особистостей!! пора кінчати з тим ..лядством!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus