USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Суд визнав Саакашвілі винним у «прориві» держкордону

24 Жовтня 2017 20:57
Апеляційний суд Львівської області 24 жовтня визнав винним екс-главу Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі в незаконному перетині державного кордону.

Про це повідомляє DT.ua.

Рішення оскарженню не підлягає.

Таким чином суд відхилив скаргу адвокатів політика і залишив в силі рішення суду першої інстанції.

Крім того, в цей же день Державна міграційна служба України підтвердила відмову Саакашвілі в наданні політичного притулку.

Екс-глава Одеської обладміністрації, екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі повернувся в Україну ввечері 10 вересня, незважаючи на позбавлення українського громадянства і заяви прикордонників відібрати у нього паспорт громадянина України.

Прихильники Саакашвілі прорвали оточення силовиків на пункті пропуску Шегині у Львівській області та провели політика на територію України.

У свою чергу керівник прес-служби Західного регіонального управління Держприкордонслужби Володимир Шеремет пояснив, що порушення при перетині кордону, як це було у випадку з Міхеілом Саакашвілі, карається штрафом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus