USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

Судитимуть чотирьох волинян, які напали на прикордонників

11 Січня 2017 15:21
Перед судом постануть четверо мешканців Ратнівщини, які чинили опір прикордонникам, інформують у прес-службі Прокуратури області.

Ратнівським відділом Ковельської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо трьох мешканців села Кортеліси та мешканця села Доманово Ратнівського району, які чинили опір працівникам Луцького прикордонного загону під час виконання ними службових обов’язків з охорони державного кордону та умисно заподіяли прикордонникам легкі тілесні ушкодження.

Як уже відомо волинянам, увечері 21 вересня 2016 року поблизу села Сільця-Млинівські Ратнівського району старшина Луцького прикордонного загону помітив правопорушника, який знаходився неподалік від державного кордону і при собі мав пакунок із невідомим вмістом.

Прикордонник наказав правопорушникові зупинитись. Зловмисник же законних вимог не виконав, а намагався втекти.

Його зупинили троє прикордонників, які нагодилися на допомогу колезі. Однак підмогу отримав і правопорушник. Із лісу вийшли троє його товаришів та почали шарпати прикордонників за форменний одяг, намагаючись забрати пакунок.

За якийсь час один із правопорушників сів у авто, яке під'їхало, і, як з'ясувалося потім, поїхав кликати ще підмогу. Відтак, коли працівники прикордонної служби із двома затриманими правопорушниками підійшли до службового автомобіля, у якому чекало ще двоє їхніх колег, туди ж на трьох авто під'їхало близько 15 чоловіків із наміром відбити у прикордонників "своїх". У результаті вони таки звільнили правопорушників та забрали пакунок. Не налякало зловмисників ні попередження охоронців кордону про застосування вогнепальної зброї, ні навіть два постріли у повітря.

Завдавши чотирьом прикордонникам численних ударів ногами та руками, правопорушники втекли, але невдовзі були затримані.

Усіх чотирьох найактивніших зловмисників обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 342, ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України.

Тепер – слово за судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
анонім Показати IP 11 Січня 2017 17:23
не судіть іх-вони"патріоти"! тим більше працьовиті та співочі .
123 Показати IP 11 Січня 2017 18:00
Їх не можна судити,бо вони голосно вміють кричати Слава Україні!!!!
Лучанин Показати IP 11 Січня 2017 21:07
Попробуволо б це б*дло щось подібне скоїти в США чи навіть у тій же Польщі, це як мінімум 15 інвалідів на все життя, а то і декілька жмуриків, а у нас ще і прикордонники будуть винні, що не стояли перед цією худобою на витяжку, коли вони несли контрабас!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus