USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Судитимуть бухгалтерку Іваничівської районної лікарні

11 Квітня 2018 11:44
За службову недбалість судитимуть заступницю головного бухгалтера Іваничівської центральної районної лікарні, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Унаслідок неправильного застосування посадовицею тарифікаційних ставок та розцінок при визначенні окладів головному лікарю, його заступникам та головному бухгалтері медичного закладу було зайво нараховано та виплачено понад 344 тис. грн.. заробітної плати, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваних законом інтересам Іваничівської центральної лікарні.

Нововолинським відділом Володимир-Волинської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні.

Жінку, яка щиро розкаялася у скоєному та активно спряла розкриттю злочину, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення,передбаченого ч.2 ст. 367 КК України, і невдовзі вона постане перед судом, який і визначить їй міру покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus