USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Судитимуть завідувача сектору митного поста «Луцьк»

26 Травня 2016 16:16
За зловживання впливом судитимуть завідувача сектору митного поста "Луцьк".

Прокуратура Волинської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про зловживання впливом завідувачем сектору митного оформлення №1 митного поста «Луцьк» Волинської митниці Державної фіскальної служби України.

Встановили, що упродовж березня-квітня 2016 року 35-річний посадовець двома "траншами" особисто та через посередника одержав від представника суб’єкта зовнішньоекономічної діяльності 600 доларів США неправомірної вигоди за сприяння у вирішенні питання щодо усунення іншими службовими особами

Волинської митниці ДФСУ перешкод при здійсненні митного оформлення товарів, імпортованих підприємством.

Слідчий відділ прокуратури Волині спільно з оперативними працівниками УСБУ в області митника затримали "на гарячому" 13 квітня цього року.

У ході досудового розслідування посадовець визнав свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 369-2 Кримінального кодексу України, щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину.

Тепер – слово за судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чаушеску Ф.Ю. Показати IP 26 Травня 2016 19:05
" ....Встановили, що упродовж березня-квітня 2016 року 35-річний посадовець двома "траншами" особисто та через посередника одержав від представника суб’єкта зовнішньоекономічної діяльності 600 доларів США неправомірної вигоди ..." За такі діяння посадова особа повинна бути покарана по максимуму без права будь - коли займати відповідні посади !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus