USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Свято дзвоника для луцьких першокласників-ліцеїстів

1 Вересня 2015 13:55
"Покоління сильної та мудрої нації стане фундаментом європейської України", - наголосив начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Петро Шпига у День знань на урочистій лінійці в Луцькому навчально-виховному комплексі “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою”. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Цьогоріч великий учнівський колектив ліцею поповнився 22-ма першокласниками та 90-ма десятикласниками, ліцеїстами.

Святкова лінійка розпочалася внесенням прапора ліцею та гучним співом Гімну України. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні та полеглих у кривавій неоголошеній війні. А настоятель Храму Івана Златоустого протоієрей Петро відслужив короткий молебень та благословив вихованців на успішне навчання.

– Бажаю першокласникам відмінних успіхів у навчанні, а старшокласникам – обрати достойну професію. Дивлячись на вас, таких мужніх та сміливих, впевнених та сильних, я переконаний, що наша країна – непереможна, а її нація – нескорена, – з такими словами звернувся головний міліціонер Петро Шпига.

Кращим вихованцям навчального закладу, призерам спортивних змагань та переможцям обласних олімпіад керівництво ліцею вручило грамоти та медалі.

Завершилося свято дзвінким гомоном першого дзвінка, який закликав всіх на перший урок до класних кімнат школи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus