USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Світ попрощався із екс-президентом Грузії

13 Липня 2014 16:59
На похорон екс-президента Грузії прибули делегації з 30 країн світу, - інформує ТСН.

В Грузії у кафедральному соборі Святої трійці в Тбілісі закінчилася церемонія прощання з колишній президентом Грузії Едуардом Шеварднадзе.

На похорон політика приїхали делегації з 30 країн світу. "Світові потрібні такі лідери, як Шеваднадзе. Такі лідери, які бачать майбутнє. Він був моїм другом, і ми багато зробили для світу", - заявив на церемонії прощання колишній держсекретар США Джеймс Бейкер.

"Шеварднадзе був справжнім патріотом Грузії і безмежно любив свою батьківщину. Канцлер Німеччини Ангела Меркель доручила мені принести до його могили вінок на знак поваги до нього з боку всього німецького народу. Дякуємо тобі, Едуарде, ми тебе ніколи не забудемо", - сказав колишній міністр закордонних справ Німеччини Ганс Дітріх Геншер.

Прем'єр міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив, що саме Шеварднадзе визначив курс країни на зближення із Заходом

"Едуард Шеварднадзе зробив кроки, які забезпечили Грузії реальну незалежність", - сказав Гарібашвілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus