USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Священик розповів, як поєднати віру в Бога й інтернет

6 Квітня 2011 09:25
Православна людина може працювати у мережі Інтернет і знаходити у ній корисне для себе.
У цьому переконаний декан монастирів Волинської єпархії УПЦ КП ігумен Константин (Марченко), який організував лекцію для молоді на тему «Православ’я та інтернет» у луцькому жіночому монастирі Святителя Василія Великого. Про це повідомили у пррес-службі єпархії.
Ігумен Константин зазначив, що, користуючись мережею, православний християнин має не любити гріх у ній та уникати усього шкідливого.
Насельник жидичинського Свято-Миколаївського чоловічого монастиря ієромонах Макарій (Дядюсь) розповів про залежність від інтернету і шляхи подолання цієї недуги. На його думку, батьки повинні більше цікавитися тим, чим займаються діти в інтернеті, навіть якщо в новітніх технологіях вони нічого не розуміють.
Потрібно відслідковувати, з людьми якої вікової категорії спілкується син чи донька, адже неприпустимо, каже ієромонах, щоб 12-річна дитина вела полеміку з 25-річною особою.
Також він запропонував у час Великого посту обмежувати себе не тільки в їжі, а й у перебуванні за комп’ютером.
До людей, які стали вже настільки залежними, що нікого не чують й не бачать, священий порадив ставитися лише з любов’ю і молитися за них.
У заході також взяли участь намісник жидичинського Свято-Миколаївського чоловічого монастиря, духівник Молодіжного православного братства Преподобного Миколи-Святоші, князя Луцького, ігумен Яків (Мільян), доцент кафедри автоматизованого управління виробничими процесами Луцького національного технічного університету Володимир Лотиш, члени Братства.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Spaceman Показати IP 6 Квітня 2011 14:38
А де у нас підключають кошерний інтернет?
Exaboto Показати IP 7 Квітня 2011 11:37
"...щоб 12-річна дитина вела полеміку з 25-річною особою." - зате папські морди аж бігом проникають в школи і тим самим 12-ти річним дітям втирають основи мракобісся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus