USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Богослов з Волині видав книгу про кохання до жінки і любов до Церкви

16 Вересня 2013 11:17
В обласній державній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки відбулась презентація книги «З весняних доріг» викладача Волинської православної богословської академії (ВПБА) Володимира Рожка. Про це йдеться на офіційному сайті Волинської єпархії.
У багатій видавничій біографії науковця то, здавалося б, подія доволі рядова, адже він автор 35-ти книг. Однак цього разу відомий в Україні та світі архівіст, кандидат церковно-історичних наук опублікував частину свого поетичного й прозового доробку, а також вибрані сторінки зі щоденника.
Володимир Євтухович висловлюється засобами красного письменства ще з юних літ, має численні публікації в зарубіжних і вітчизняних світських та релігійних журналах, альманахах, колективних збірниках, а тепер дещо вирішив подати на суд читачів під однією палітуркою.

Проректор ВПБА священик Василь Лозовицький відзначив на презентації: нашій богословській академії належить пишатися, що має такого викладача, який є не тільки видним науковцем, а й тонким ліриком. Він пише і про кохання до жінки, і про любов до Церкви й Вітчизни.

«Моя нова книга не подібна на попередні, одначе моя душа ніколи не була порожньою хатою, завжди прагнула творення духовних цінностей, вартість яких визначиш ти, читачу», – каже автор у передмові.

Видання побачило світ в обласній друкарні за кошти діаспори. Його можна придбати, звернувшись за телефоном (096) 251-34-60.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 16 Вересня 2013 11:30
І коли-то Рожко став священником, де його приход?
А ндрій до Лучанка Показати IP 16 Вересня 2013 13:57
А де ви взли,що Рожко священник ?Він богослов.
Фройд Показати IP 16 Вересня 2013 12:08
Так чоловік, навіть і не одружений завжди мріє про кохання до жінки, програма у нього така... А чи самовдоволенням займається чи заходить до кого... це - особисте. А хтось - ще й сублімує (за Фройдом) і описує свої сексуальні мрії в міру свого виховання і світовідчуття у книгах.
Олександр Показати IP 16 Вересня 2013 14:37
Оооооооо, найшли богослова ))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus