USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Свято для особливих дітей Волині. ВІДЕО

4 Червня 2013 09:38
На обліку служби у справах дітей Ковельської райдержадміністрації перебуває 99 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Усіх їх запросили на районне свято «Ми діти твої, Україно!», яке традиційно організовують з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Цьогоріч урочистості відбувались на літній сцені міського парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Про це йдеться в сюжеті «Телевізійного центру Ковель».

Усміхнені обличчя дітей. Вітальні слова дорослих. Атмосфера справжнього свята. Людмила та Анатолій Білічі з села Великий Порськ відвідують такі урочистості щороку. Дітям — а їх у подружжя шестеро, з них троє прийомних, - на святі подобається все: виступи артистів, конкурси, розваги. Щойно на сцені дітей розважав веселий клоун, а уже за мить глядачі аплодують юним даруванням вокалу.

Організатором святкового дійства є районна влада. Серед запрошених — більше ста дітей з категорії сиріт та таких, що позбавлені батьківського піклування, батьки-вихователі, піклувальники. Для кожного з них знайшлося добре слово і подарунок. Гарним додатком до святкових емоцій стали і грошові винагороди, які дітям вручили голова Ковельської райдержадміністрації Сергій Матяшук та заступник голови районної ради Галина Коляда.

Серед присутніх на святі — вихованці Люблинецької школи-інтернату для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Для випускників закладу нинішнє свято — останнє: далі вони розпочнуть свій довгий шлях у доросле життя.

У фіналі святкового дійства в небо злетіли десятки різнокольорових кульок. Як символ високого польоту дитячих мрій і фантазій. Діти із задоволенням відвідали ігрові майданчики та атракціони.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus