USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Святими місцями Волині - на велосипедах

18 Червня 2013 13:59
Велопробіг святими місцями організують на Волині.

Про це інформує Слово Волині.

Так, традиційно на початку літа духовенство Старовижівського району та районний центр соціальних служб для сімей та молоді разом із сектором у справах сім’ї, молоді та спорту організовують велопробіг святими місцями.

Цього року він відбудеться під гаслом «Молодь за здоровий спосіб життя». Велопробіг приурочать Дню Конституції України та Дню молоді. Перед початком велопробігу відбудеться молебень за участю благочинного Старовижівської округи отця Димитрія, настоятелів Галиновільського та Залюттівських храмів отців Богдана та Юрія.

Учасники велопробігу відвідають монастир у селі Михрівка Камінь-Каширського району та Свято -Миколаївський монастир у селі Мильці Старовижівського району.

Триватиме їхній відпочинок три дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus