USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сили АТО знищили російські танки, загинуло 4 українських бійців

13 Червня 2014 10:33
Сили АТО знищили два танки, що раніше прибули із Росії на підмогу терористам. Українські бійці також захопили три автоколони, які везли із Федерації зброю.

Про це повідомляє ТСН.

Також силами АТО знищено три БТР, дві вантажівки, що перевозили бойовиків і зброю, дві одиниці автотранспорту з встановленими крупнокаліберними кулеметами ДШК", - сказав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Крім того, у прикордонних районах з Росією силами АТО заблоковані і захоплені три автоколони, які вторглися з Росії. Захоплений автотранспорт перевозив боєприпаси і зброю, що призначалися для терористів.

Під час бойових зіткнень, згідно з даними ІС, чотири українських силовика загинули. Поранених - 31 особа. Точної інформації про втрати терористів немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 13 Червня 2014 11:19
спасибі литвину, що так "віддано служив" нашій державі і за "розбудову" прикордонної служби.Цікаво, а скільки він заробив, за цю надтяжку роботу?
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 13 Червня 2014 12:25
років 15 мабуть заробив. суворого режиму
ДАЙ ДАІ Показати IP 13 Червня 2014 11:26
а в Луцьку працівники ДАІ заблокували роботу ДЕПО не випускаючи з 7,3 до 9-ї маршрутки на роботу в результаті чого люди не встигли на роботу, ДЕПО понесло збитки, приватні перевізники надприбутки, а головний ДАІвець за затримку муніципального транспорту в час пік нічого не отримав (бо він за дарма вирішив спортити людям ранок)
гість Показати IP 13 Червня 2014 11:38
Ану, хлопці, задайте тим гадам жару! Щоб ніколи ніхто з них навіть і думки не мав стати своєю вонючою ногою на українську земельку! Ганьба таким сусідам, бог їх покарає.
яша с пересыпи Показати IP 13 Червня 2014 12:09
Ну Аваков клоун! То они три месяца блок пост занять не могут, а то за час все танки и БТРы в России перебили! Кто ж ему советует эту смехотворную провокацию устраивать? В нее может поверить только, как говорят в Одессе, еле-еле поц! Самим не стыдно? Покатались на танках по городам, дамочек попугали и героически всех победили! Хе, хе... Да если бы России это было нужно, ввели бы танковый корпус и Аваков со своими прихвостнями аж на Говерле через сутки оказался бы! В общемЮ мне с них смешно!
одессит до яша с пересыпи Показати IP 13 Червня 2014 12:15
Яша, да ты никак со Слободки недавно? Наверное плохо тебя пролечили. Не позорь наш город, троль. Будешь смеяться когда у твоего хозяина бабло на твои посты закончится.
НЕЛУЧАНИН до яша с пересыпи Показати IP 13 Червня 2014 12:34
ой, шо ві яша так разнєрвнічалісь !!!!!! нє брізгайтє так сільно слюной , а то вєсь прівоз зальйотє. бєрітє бєгом швабру і собєрітє то, что наплєвалі. на говєрлу вам нє вилєзть, тухєс не пустит, а на столб такі залєзть прідйотся
яша с пересыпи Показати IP 13 Червня 2014 12:12
коментар було видалено
одессит до яша с пересыпи Показати IP 13 Червня 2014 12:17
Закопипастился, троль? Не на ту страницу копипастный пост поставил?
Лучанин Показати IP 13 Червня 2014 14:43
Прикордонники мають лише стрілецьку зброю, а бронетехніку диверсантів може знищити лише важке озброєння та авіація ракетами, так що не треба звинувачувати Литвина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus