USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Талановиті малюки щедруватимуть для «Варти порядку»

14 Січня 2017 15:54
16 січня в гості до громадського формування «Варта порядку» зі справжньою різдвяною програмою завітає християнська міжконфесійна група «Джерело», яка об'єднує талановитих малюків із неблагополучних сімей. В рамках програми, юні артисти представлять театралізоване дійство присвячене народженню Ісуса Христа «Різдвяна зірочка», повідомляє прес-служба ГФ.

Вартівці теж обіцяють не залишити дітей без подарунків, адже переконані, що чужих дітей не буває. Діти – не тільки майбутнє, а ще й теперішнє. Вони змушують жити, допомагають знайти сенс існування, а для деяких, є тією самою ниточкою, що з’єднує душу із тілом. Усі вони різні – та усі вони рівні.

«Різдво – це не лише свято, коли ми готуємо несподіванки для своїх дітей та близьких. Це свято – особливий час, щоб ми всі згадали про дітей з обмеженими функціональними можливостями: дітей сім’ї, яких на щодень зіткаються з неможливістю лікування своїх діточок, або чиїх батьки забули про турботу за своїх дітей, бо впали у залежність від алкоголю, чи просто відмовились від них, чи про важкохворих, яких маленькі оченята сподіваються, що будуть здоровими.

Звичайно, ми не зможемо охопити своєю увагою та турбртою всіх, але як то кажуть – з миру по нитці», - йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus