USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Терористи готуються до обміну полоненими в форматі «всіх на всіх»

8 Вересня 2014 12:02
Керівництво терористичної організації «Донецька народна республіка» повідомило, коли планує обміняти полонених за принципом «всіх на всіх».

Про це заявив один з посадовців «уряду ДНР» Андрій Пургін, - повідомляє Еспресо.TV з посиланням на «Інтерфакс».

З його слів, обмін має відбутися 10 вересня.

«Спочатку передбачалося, що обмін відбудеться в середу, ми до цього готуємося. Так що я припускаю, що скоро ми побачимо обміняних полонених. Міняти будемо всіх на всіх», - сказав Пургін.

Обмін полоненими між Києвом і самопроголошеними республіками передбачений угодою про припинення вогню на Донбасі, якої було досягнуто в кінці минулого тижня під час зустрічі тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі.

Вчора повідомлялося, що з 15 українців, яких бойовики випустили з полону (на фото), - восьмеро волинян.

Нагадаємо, ГО «Офіцерський корпус» Центр звільнення полонених опублікував списки полонених і зниклих за станом на 03.09.2014.

ЧИТАТИ ПРО ЗНИКЛИХ ТА ПОЛОНЕНИХ 51 БРИГАДИ ОНОВЛЮЄТЬСЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ого Показати IP 8 Вересня 2014 13:01
То, виявляється, і у нас є їх полонені! Чому про це мовчать? Де списки цих людей? Чому наші "герої" а вони - "терористи"? ЯКЩО ми всі громадяни ОДНІЄЇ країни у Порошенка має вистачити любові для всіх!!!!!!!!!
віктор Показати IP 8 Вересня 2014 13:08
ти чого безтолковим прикидаєшся...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus