USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Топ кращих книг Волині визначили у Луцьку. ФОТО

23 Травня 2013 13:21
Авторів найуспішніших книг, виданих на Волині у 2012 році, у шести номінаціях відзначили в рамках обласного конкурсу «Світ волинської книги».

Про це стало відомо під час урочистостей з нагоди відзначення лауреатів обласного конкурсу «Світ волинської книги» 23 травня.

У номінації «Проза» кращими стали Надія Гуменюк з романом «Янгол у сірому», Володимир Лис з романом «Іван і Чорна Пантера» та «Щоденники Ієрихар», Іван Корсак з романом «Немиричів ключ».

У номінації «Дебют поета в прозі» переміг Павло Коробчук з романом «Море для шульги».

Кращими поетами року стали Віктор Вербич, Микола Мартинюк та Софія Стасюк.

Найкраща наукова та науково-публіцистична література у 2012 році - у Григорія Аркушина, який видав «Голоси Берестейщини», Андрія Бондарчука з його «Хроніками волинського «камікадзе» та колектива упорядників монографії «Західне Полісся:історія та культура».

У номінації «Історико-краєзнавча література» перемогли Лариса Семенюк з книгою «Народна обрядовість Шацького поозер’я» та Василь Федчук – упорядник книги Степана Курила-Шванса «Село Доросині і його люди».

Автором кращих дитячих книг незмінно стала Надія Гуменюк за книги «Чупакабра і чотири мушкетери» та «Шурик В та інші».










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрік Показати IP 23 Травня 2013 14:07
а держслужбовці всі з Партії Регіонів)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus