USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тренінг: журналістів на Волині навчать захищати свої права

13 Травня 2013 18:26
Працівників медіа та студентів журналістських факультетів, які працюють в ЗМІ, профспілкових активістів та фрілансерів запрошують взяти участь у семінарі-тренінгу «Безпека роботи та юридичний захист журналістів».

Про це повідомляє сайт Волинського прес-клубу 13-ого травня.

Під час зустрічі учасники обговорять особливості та тенденції у порушеннях прав журналістів у період 2009 – 2012 років, отримають практичні поради щодо захисту своїх прав та дізнаються, як правильно діяти під час перешкоджання їх професійній діяльності, тощо.

Тренінг відбудеться 23 травня 2013 року у Луцьку.
Організатори семінару - Незалежна медіа-профспілка України, її осередок – Волинська незалежна медіа-профспілка та Волинський прес-клуб.

Тренінг проводитимуть:
Юка Гаврилова – модератор, керівник Юридичного бюро Незалежної медіа-профспілки України,
Олександр Тарасов – юрист Незалежної медіа-профспілки України,
Юрій Луканов – голова Незалежної медіа-профспілки України, журналіст-фрілансер.

Для участі в семінарі-тренінзі потрібно надіслати повідомлення із зазначенням імені, прізвища та посади в медіа на електронну адресу Волинського прес-клубу: [email protected], або зателефонувати за номером 066-203-50-31 до 19 травня включно.

Кількість учасників обмежена.

Про місце проведення кожного учасника буде повідомлено додатково.

Журналістам із інших населених пунктів буде компенсовано вартість проїзду за умови наявності проїзних документів (квитків).

З усіма питаннями звертайтеся до організатора семінару-тренінгу Богдани Стельмах ([email protected], 066-203-50-31, (0332) 72-45-48)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus