USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тріщина помітно більшає, - лучанка про унікальний човен-довбанку

2 Квітня 2017 11:18
Тріщина на унікальному човні-довбанці помітно більшає. Неозброєним оком видно, як змінюється човен: краще виглядати (чи стабільно однаково) він не став, - написала на своїй сторінці в мережі, вражена від побаченого, начальник відділ менеджменту та креативних індустрій Луцької міської ради Юлія Євпак.

Нагадаємо, човен XIV століття виявили позаторік на Волині у річці Стир. Тоді історичній знахідці були раді та вважали її унікальною, але досі човен не експонують. Його навіть не мають де зберігати.

На жаль, цей човен не могли законсервувати, аби зберегти знахідку - за відсутності необхідного консерванту. Приватні колекціонери за унікальний човен-довбанку пропонували 100 тисяч євро, але продавати його не збираються.

"Як так не цінувати своє, унікальне.....???? Де той музей одного експоната? Робили ґвалт, що не можна віддавати знахідку полякам, естонцям і тд.... То що краще, хай він розсохнеться і розсипеться зате у нас???!!!! Ганьба всім нам!" - йдеться у дописі.

Зі слів Юлії Євпак, за короткий проміжок часу неозброєним оком видно, як змінюється човен. Каже, краще виглядати (чи стабільно однаково) він не став. Тріщина помітно більшає.


"Крайній раз бачила її менше року тому. Нам тоді розповідали, що човну потрібні спеціальні умови для утримання. Звісно, що туристична родзинка краю посеред пилорами - це "нєчто" та не найгірше, що може бути. І якщо в минуле наше "побачення" мені перехоплювало подих, то цього разу напала непозбувна бентега...", додає Євпак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кастрюлька Показати IP 2 Квітня 2017 12:05
Трiщае усе..
Всезнайко Показати IP 2 Квітня 2017 12:24
Хтось його хотів купити, то продайте, бо в вас все пропадає...
Активіст Показати IP 2 Квітня 2017 15:48
Молодці, підправили текст. А вона чимось на зам МВС на останньому фото схожа. Тільки на одязі чогось еротичного не вистачає.
Активіст Показати IP 2 Квітня 2017 15:56
Підкажіть, хай мадам ще й в Фейсбуці текст підправить: "Звісно, що туристична родзинка краю посеред пілорами - це нєчто та не найгірше, що може бути. В цьому є навіть якась турфішка". Бо пилорама через букву "і" це точно НЄЧТО. Добре, що вона хоч Департаментом культури не керує, а то було б як в анекдоті "про прачечную".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus