USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

ТРЦ «ПортCity» нехтує безпекою лучан: під загрозою діти

17 Серпня 2017 21:07
Власники ТРЦ «ПортСіті» проклали дорогу поряд із дитячим майданчиком біля багатоповерхівок й пообіцяли встановити захисний паркан. Втім, до сьогодні обіцянки не виконали, на звернення лучан не реагують та уникають зустрічей.

Аби привернути увагу адміністрації закладу, мешканці багатоповерхівок провели мирну акцію зі збору коштів для нового паркану 17 серпня.
Зі слів місцевого мешканця Сергія вже не вперше він самостійно ремонтує «тимчасовий» паркан.

«Нам тимчасово поставили маленьку сітку, вчора її сам дві години зашивав, але вже немає що ремонтувати, тому ми вирішили допомогти їм зібрати кошти на нову захисну споруду. Нам обіцяли встановити захисний паркан ще 4 роки тому. Коли справа дійшла до відкриття «ПортСіті», а паркану не було, то ми хотіли зірвати відкриття. Втім, тоді приїхав до нас екс-перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев та пообіцяв, що найближчим часом загорожа буде. Тоді ми повірили, вони встановили цю тимчасову сітку, але всіх нас обманули», - каже учасник акції зі збору коштів.
Дійсно, чиновник не просто обіцяв, що новий паркан буде, а запевнив, що роботи в цьому напрямку вже ведуться.

«Відбулася зустріч з керівництвом торгово-розважального центру «ПортCity», обговорили звернення та досягнули домовленостей про будівництво тимчасового паркану. Щодо зведення огорожі, то її завершать найближчим часом. Вже є проект благоустрою прилеглої території, укладені договори підряду з організацією, яка має виконувати ці роботи», - запевняв Яковлев в 2014-му році. Проте віз і нині там.

Зібравши кошти біля торгового закладу, лучани пішли до адміністрації їх передати. Спочатку охорона не хотіла пускати мешканців сусідніх будинків, але згодом таки дали пройти. Працівники закладу довго вирішували, хто старший та компетентний прийняти гроші на паркан, а потім дали слухавку із директором на зв’язку, який пообіцяв зустрітися завтра з лучанами об 11:00 біля того ж паркану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Інженер Показати IP 17 Серпня 2017 21:31
Не треба нісенітниці писати! Ніхто не приїжав і не обіцяв! Де межі земельних ділянок?! Купували квартири в ПортСіті. Створили ОСББ? Просто піар!!!
Лучанин до Інженер Показати IP 17 Серпня 2017 21:59
Яковлєв,ти що інженер?
Анонім Показати IP 17 Серпня 2017 21:47
Івахів як нардеп прикриває всі бандитські справи Континіума, а лучанам голову дурять! Провели концерт біля порт-сіті і всі в захваті! А те що обкрадають нагло лучан забираючи десятки мільйонів в Луцьктепло, не заплатили в бюджет Луцька 2 млн. грн. на благоустрій після будівництва порт-сітіі ще багато чого можна розказати!
Анонім до Анонім Показати IP 17 Серпня 2017 22:38
Тут мова лише про паркан - розкажи всім як земля створювалась і які проблеми були під час творіння!
сусід до Анонім Показати IP 18 Серпня 2017 08:29
А може то Порт так сітку поневічив чи то люди в нас такі, а потім шукають крайнього?! :)
Анонім Показати IP 17 Серпня 2017 22:39
Дітям потрібно забезпечити 100відсоткову безпеку, А він про піар акцію. Ось такий як інженер.
Денис Показати IP 18 Серпня 2017 03:12
Шкода мені журналістів які працюють в Луцьку. Пишуть про новини рівня селища. Ні розслідувань, ні цікавих інтерв'ю. Лиш дитячі ігри двох "сил" Луцька. Якщо вже стаття проти "Континіума" так чому б і справді не розповісти про ЛуцькТепло. Можна і їх керівників будинки з квадрокоптеру зняти.
Денис2 до Денис Показати IP 18 Серпня 2017 09:13
Колишніх, континіумівських керівників, ти мав на увазі. Ох Денисе, а гроші для тебе не пахнуть, бачу...
Анастис Показати IP 18 Серпня 2017 08:32
капєц, скільки будинків збудовано було біля доріг без парканів - і нічого.
Igor Показати IP 18 Серпня 2017 10:18
Якщо проканає, зберу сусідів і буду вимагати собі теж паркан.... і ще може щось придумаємо.... а то якось вже маю дурну звичку, купувати за свої гроші собі все в двір :)
Сусідка Показати IP 18 Серпня 2017 11:07
Це жах.... позорисько яке .... нормальних адекватни людей серед тих пікетувальників бачу немає
точно Показати IP 18 Серпня 2017 14:41
і я зберу мітинг - нехай мені хтось двір загородить. Якщо шось хочете сказати проти Порт-сіті , то кажіть. Причом тут важ дичяй маданчик і ваш двір. В мене поряд дорога - то що я буду машини зупиняти - я збирати гроші на забор ?
Я Показати IP 18 Серпня 2017 14:50
І ми хочемо паркан від супермаркету поряд!!! Йду збирати сусідів на мітинг! А з іншої сторони школа, теж купа підлітків біля нашого будинку. Може ще від школи загородитися,але за її рахунок!!!
Ми Показати IP 18 Серпня 2017 15:49
Мова не про паркан., мова про захист дітей.
Я до Ми Показати IP 18 Серпня 2017 18:17
Так і нам паркани треба аби дітей захистити від автівок і т.д.!!! В нас двори не загорожені від супермаркетів. Підемо теж збирати кошти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus