USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ТРЦ «ПортСіті» не дозволили працювати цілодобово

7 Лютого 2018 11:55
Відсутність діалогу з міською владою та ігнорування зобов’язань стало причиною відмови для ТРЦ «ПортСіті», аби отримати дозволи на цілодобову роботу розважальних закладів.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 7 лютого.

На розгляд винесли питання аби надати дозвіл цілодобової роботи в торгово-розважальному центрі у Луцьку на вулиці Сухомлинського, 1 боулінгу, автостоянки, кафе №2 кінокомплексу, багатофункціональної арени, кафе №1, кафе в боулінгу.

Втім, всі ці прохання не знайшли підтримки.

Із цього приводу секретар Луцької міської ради, член виконкому Григорій Пустовіт зауважив, що підприємцю варто почати вийти на діалог.

«Після зведення гіпермаркету «Там Там» власники брали на себе зобов’язання за два роки збудувати підземний перехід на проспекті Соборності. Натомість вони збудували поруч ТРЦ «ПортСіті», а підземного переходу досі немає. І таких питань є багато. Також зауважу, що там рівень середніх зарплат копійчаний, що теж не нормально. Тому треба, щоб вони йшли на діалог», - озвучив репліку Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, що для будівництва ТРЦ «ПортСіті» на вулиці Сухомлинського Луцька міська рада дала 2,4 гектара, натомість акціонери комплексу ПП «Реммеблі», що належать до олігархічної групи «Континіум», обіцяли побудувати підземний перехід. Але цього не зробили й нині від цього в «ПортСіті» відхрещуються.

Більше того, керівництво розважального закладу обіцяло встановити захисний паркан між дорогою та дитячим майданчиком, але обіцянки не виконали, й питання почали заминати.

До слова, торік вже відмовляли у дозволі на цілодобову роботу кінокомплексу в ТРЦ «ПортСіті», мовляв, через діяльність розважального центру страждають жителі із прилеглих будинків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 7 Лютого 2018 12:03
Цей Континіумівський гадюшник треба взагалі закрити - нехай Івахів там своїх коней випасає
він Показати IP 7 Лютого 2018 12:43
абсолютно правильне рішення. Питання принципове, бажаю твердоств і послідвності до повного виконання олігархом обіцяного громаді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus