USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Це – жах, інакше назвати не можна», – Малютіна про заміну старих котелень

26 Жовтня 2018 14:59
На що витрачають кошти, які отримує ДКП «Луцьктепло», та про підготовку до опалювального 2018-2019 прозвітувала директорка підприємства Валентина Малютіна під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

«Ми провели заміну обліку приладів газу на п’яти котельнях – дороговартісна операція, але ми зробили те, що від нас вимагає «Волиньгаз». Облаштували облік споживання електроенергії, які дають можливість постійного контролю та змогу отримати оперативну інформацію – їх замінили на вісьмох котельнях. Провели діагностування котлів. За кошти підприємства виконано ремонт на 10 мережах. Приблизно чотири мільйони витратили тільки на матеріали - міняли і сталеві труби і попередньо ізольовані. Провели поточний ремонт котелень на понад мільйон гривень. Змонтували шість теплообміників за кошти підприємства, замінили насоси на більш енергоефективні», - розповіла Валентина Малютіна.

Директорка наголосила і на тому, що «Луцьктепло» активно працює з Європейським банком. Попри постійні ремонтні роботи, підприємство повністю замінило сім мереж, загальною довжиною 3,7 км.

«Також ми повністю замінили три котельні. За планом ми мали замінити тільки обладнання, але коли ми заходимо в котельню і бачимо її стан… Це – жах, інакше це назвати не можна. Стіни на стяжках, скріпленнях. Якщо це все зняти, то приміщення просто розпадеться. Одну котельню ми взагалі будували з нуля. Фактично, три котельні ми повністю оновили, там немає жодної старої труби. Це котельня на Кривому Валу, на вулиці Шевченка і на Лесі Українки», - зауважила вона.

Та додала, що на котельнях вже пройшли пуско-налагоджувальні роботи, все нормально працює на новому обладнанні і зараз проходить інструктаж працівників «Луцьктепла», які контролюватимуть їх роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Котельню Карбишева Показати IP 26 Жовтня 2018 20:26
Потроху дехто просинається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus