USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У британців з'явилися претензії до Roshen

11 Серпня 2015 14:44
Британський архітектор Філіп Хадсон подав позов проти кондитерської корпорації Roshen. Він звинуватив компанію в крадіжці розроблених ним дизайнерських проектів. Про це повідомляє NewsOboz.org з посиланням на The Times.

Представник фірми D'Estate також заявив, що один із топ-менеджерів корпорації також сказав йому, що компанія вірить в «мафіозні методи ведення бізнесу», а також залякував його, підштовхуючи до звільнення, щоб не доводити справу до суду.

«Наша фірма розробляла для заводу Roshen дизайн офісного будинку, прохідної та переобладнаного приміщення для очищення молоковозів», - пояснив архітектор.

Судовий позов з претензіями до кондитерської корпорації на шкоду понад 100 тисяч фунтів стерлінгів поданий в Україні. Roshen зазначила, що відмовилася перерахувати архітекторам 40% належних їм коштів. У компанії пояснили інцидент тим, що частина креслень прийшла із запізненням і була зроблена з помилками, через що їх було неможливо використовувати.

Зазначимо, незважаючи на кризу в Україні, бізнес глави держави процвітає, а його ділові відносини викликають питання.

Нагадаємо, свого часу президент Петро Порошенко пообіцяв усунути від влади олігархів, продати активи Roshen у Росії. Однак, попри обіцянки Порошенка, Roshen досі розширюється, прибутки Порошенка збільшуються.

ЧИТАТИ ЩЕ: СПРАВА ROSHEN: ЗА ЩО РОСІЯ «СПИСАЛА» ПОРОШЕНКУ МІЛЬЙОНИ ДОЛАРІВ

Тим часом соцопитування свідчать про те, що рейтинг Порошенка впав нижче, ніж у Януковича напередодні Революції Гідності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анатоль_ Показати IP 11 Серпня 2015 14:54
Цукерки Рошен то супер! Дуже смачні!
піп Показати IP 11 Серпня 2015 15:06
А Наталія Семенівна їх любить їсти?
Анатоль_ до піп Показати IP 11 Серпня 2015 15:22
Дуже любить! Купуючи цукерки Рошен ми підтримуємо Україну!
13 Показати IP 11 Серпня 2015 16:14
Вихід один. Бойкот Рошену. Хай вкуситься. Тим більше зроблено на замінниках цукру, що дуже шкідливо, після них діабет, а ціна неоправдано висока
Анонім Показати IP 11 Серпня 2015 16:18
Бойкот Рошену і Порошену! Геть гниду! І Яйценюка чорного трансплантанта геть! Слава Україні!
Ігор Миронович Показати IP 11 Серпня 2015 16:18
"Каждый народ имеет то правительство, которое он заслуживает". Так народ його обрав, бо купився на обіцянки за тиждень закінчити АТО, продати бізнес, зекономити пів-мільярда гривень на другому турі - це основні тези, за які його обрали. Особисто я не голосував за цього президента. Можу з усією впевненістю сказати свою думку - гіршого президента в Україні ще не було, навіть Янукович і то мав більше плюсів аніж цей. Прийде час і народ Порошенка буде рвати на шматки, втекти йому як Януковичу не вийде. Ще хочу пояснити чому Порошенко найгірший президент за всю історію незалежності неньки-України. По-перше - саме на його руках величезна кількість смертей наших побратимів, кров, яку не змити, по-друге - гіперінфляція гривні, як наслідок збіднення народу втричі за короткий проміжок часу, по-третє, по-четверте і т. д. - брехня, яку всі бачать (безвізовий режим з Євросоюзом, той же бізнес, кулуарні ігри, домовленості з бандитами і т. д.), розвиток бізнесу Порошенка, знову ж таки рейдерські захоплення і переділ сфер впливу, той же бурштин. Нещодавно прочитав, що за весь період часу при Порошенку не сів до тюрми жоден корупціонер, а все, що показують на телебаченні - тільки піар. І найголовніше, що крадуть і далі з бюджету, возять відкати і т. д. Душа болить за Україну і за свою сім'ю і найбільш прикро, що не видно світла в кінці тунеля, перспектив не бачу.
петро Показати IP 14 Серпня 2015 19:05
Якщо лісом буде правити Вінні-Пух і Кролик,то ліс може залишитися без меду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus