USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У дитячому будинку у Ківерцях побудують 16 квартир

22 Червня 2014 15:59
Дитячий будинок сімейного типу у Ківерцях перебудують у 16-квартирний житловий будинок.

Відповідне рішення прийняла Ківерцівська міська рада ще 26 лютого цього року. Сьогодні ж у ківерцівському дитячому будинку сімейного типу за адресою 17 Вересня,19 в проживає 47 осіб, тривають обговорення щодо перебудови приміщення.

Нагадаємо, нещодавно у Ківерцях підприємець самовільно зайняв земельну ділянку для ведення бізнесу. Зауважимо, ділянка розташована на території дитбудинку в Ківерцях.

Проект реконструкції будинку під житлові квартири нині проходить процедуру громадського обговорення. Його розробив науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІпроектреконструкція» на замовлення Ківерцівської міської ради, - інформує Неформатний сайт міста Ківерці.

Основним завданням робіт передбачається на території, яка виділена для реконструкції приміщення, розмістити 16 квартир. Розрахункова кількість населення, що буде проживати в даних квартирах становить також 47 чоловік.

Детально ознайомитися з проектом плану території для реконструкції приміщення під житлові квартири на вулиці 17 Вересня, 19 в місті Ківерці Волинської області” можна на електронних носіях: на офіційній сторінці Ківерцівської міської ради мережі Інтернет за електронною адресою: [email protected].

Пропозиції до зазначеного вище проекту подаються на ім’я міського голови у письмовій формі з 23 червня до 17.00 години 23 липня 2014 року за поштовою адресою: 45200, місто Ківерці, вул. Шевченка, 14.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus