USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У селі Гірка Полонка прокладають нові каналізаційні мережі

17 Серпня 2017 19:30
Траншеї з трубами, які згодом підключать до міської каналізаційної мережі Луцька, прокладають на території Гіркополонківської сільської ради.

Роботи з прокладання траншей викликали занепокоєння декого з місцевих мешканців, які припускали, що труби можуть використовуватися для несанкціонованого зливу нечистот на поля фільтрації цукрового заводу. Втім, як запевнили у сільській раді, насправді тривають роботи з будівництва нової каналізації.

Як пояснила Гіркополонківський сільський голова Ніна Симонович, сільська рада вже третій рік працює над будівництвом каналізаційно-насосної станції з напірним колектором. Тим, хто досі не поінформований, що будівельні роботи тривають, вона радить звертатися у сільську раду, де готові надати всю інформацію та відповідні документи. Наразі викопали траншеї завглибшки 1,7 метра, якими прокладають каналізаційну мережу. Зараз мережі проклали до АЗС, далі їх прокладатимуть до вулиці Боженка, де труби підключать, відповідно до проекту, до каналізаційної мережі Луцька.

Дата завершення робіт, з її слів, залежатиме від рішення обласної ради. Наразі депутати підтримують пропозицію профільної постійної комісії і якщо рішенням облради виділять кошти на будівництво, роботи можуть завершити до кінця жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
505 Показати IP 17 Серпня 2017 19:34
Оці дві трубочки справляться з перекачування відходів з цілого села? Сумніваюся...
Я до 505 Показати IP 17 Серпня 2017 20:42
Ти думаєш вони часто ходять в туалет?Хоча,кабанчика як заколять на св'ято,добре поїдять,то може і не витримати
скептик до 505 Показати IP 17 Серпня 2017 20:48
будуть менше какати і пісяти
Анонім до скептик Показати IP 17 Серпня 2017 21:54
то будемо всі більше нюхати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus