USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Горохові відкрили ЦНАП

24 Грудня 2013 12:12
Центр надання адміністративних послуг відкрили 23 грудня в Горохові. Про це повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

Директор Центру надання адміністративних послуг Горохівської РДА Галина Гайова розповіла, що ЦНАП має чотири сектори. Тут працюють практично усі служби, які надають 42 адмінпослуги. Також при ЦНАПі створено дозвільний центр.

На створення ЦНАПу з районного бюджету виділилио 270 тисяч гривень, ще 35 тисяч надійшло з державного на закупівлю оргтехніки.

Голова Горохівської РДА Жанна Савчук запевнила, що в Горохові будуть працювати найкраще, і підкреслила важливість створення центру в місті. «Усі служби зібрані в одному місці та синхронно працюють. Людина прийшла сюди, отримала послугу та й займається справою», - сказала Жанна Савчук.

Довідка. У рамках реформування системи надання адмінпослуг, відповідно до вимог Закону України «Про адміністративні послуги» центри надання адміністративних послуг мають запрацювати в районах до 1 січня 2014 року.

В області уже утворено 20 таких центрів - в усіх райдержадміністраціях та містах обласного значення за типовими проектами. У них розроблені інформаційні та технологічні картки на всі види адміністративних послуг, що надаються у центрах, затверджені графіки та регламенти роботи.

З дати відкриття центрів надання адміністративних послуг ними надано суб’єктам звернень (населенню та юридичним особам) понад 26 тисяч адміністративних послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus