USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Ківерцях під час богослужіння збирали кошту онкохворому бійцю

19 Березня 2017 21:24
Прихожани Свято-Покровського Собору у Ківерцях 19 березня під час богослужіння збирали кошти на лікування онкохворого атовця Володимира Бабія.

Про це написала на своїй сторінці у Фейсбуці волонтерка Інна Голдованська.

Вона подякувала прихожанам та настоятелю храму протоієрею Івану Семенюку.

Протягом служби прихожани молились за здоров'я онкохворого бійця та за здоров'я волонтерів, які ним опікуються, зокрема Тетяни Білінскі.

Нагадаємо, 21-річний розвідник Володя з Горохівщини, який ніс службу у зоні АТО в складі 54 бригади, внаслідок ураження хімічною зброєю дістав рак, що потягнуло тривале лікування.

Під час богослужіння зібрали 2 тисячі 978 гривень. Ці кошти передали у ГО «Волинський координаційний центр допомоги бійцям АТО». Ці кошти долучать до оплати подальшого курсу хіміотерапії разом з тими, які були зібрані під час акції «Мистецтво проти війни» 17 березня у Ківерцях.

Усіх небайдужих, хто хоче допомогти бійцеві, просять перераховувати гроші на картку ПриватБанку 5168 7456 0079 9156 Бабій Володимир Іванович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus